Interní newsletter: Pirátský newsletter 32/2019 (zpět)

Ahoj členové!
Přinášíme vám váš oblíbený víkendový newsletter. Není to skvělé? Je to skvělé! Přinášíme vám pravidelnou vlnu nových informací o důležitém dění, právě probíhajících hlasováních a dalších novinkách.
Připomínáme, že tento newsletter najdete online v Nalodění, další newslettery tam budou přibývat. Postupně vznikají také newslettery resortních týmů.
Co je tedy aktuální? Nečteš, nevíš!

Volba rozhodčí komise

Bylo zahájeno jednání k volbě rozhodčí komise, jejíž volební období za několik týdnů končí. Navrhovat kandidáty lze do 24. 8., hlasování proběhne od 30. 8. do 2. 9.

 

Všeobecná povolební strategie

Byla schválena všeobecná povolební strategie. Kdo ji už četl?

 

Dovolená vedoucí PO

Vedoucí PO odjíždí na týden na dovolenou. Pokud máte jakékoli dotazy týkající se výběrových řízení, ozvěte se, prosím, po 18. 8.
Pokud máte jakékoli jiné dotazy, obracejte se na Míšu Kleslovou (michaela.kleslova@pirati.cz).
Děkuji za pochopení.

 

Editorský tým pro krajské volby

Chceš se podílet na aktualizaci našeho krajského programu? Pak určitě rozklikni odkaz na fórum a zapoj se!

 

Výběrová řízení

S výběrovými řízeními se roztrhl pytel! Zaujalo tě některé z nich? Určitě se přihlas. Uchazečů máme více než dost, kvalitních uchazečů však nikdy není příliš. Můžeš také sdílet svým kamarádům, sharing is caring.

 

Vzorový kodex zastupitele

Resortní tým Spravedlnost pod vedením Jakuba Michálka připravil první verzi vzorového kodexu veřejného zastupitele za Piráty. Resortní tým prosí všechny členy, zejména krajské a komunální zastupitele, o připomínkování, než bude dokument předložen republikovému výboru.

 

Mladí Piráti

Po letech neaktivity se začali dávat dohromady Mladí Piráti. Hlavní prioritou týmu bude přibližování aktivního občanství mladým lidem a pomoc mladým příznivcům k zapojení se ve straně. Pokud se chcete zapojit, můžete kontaktovat Tomáše Jarkovského (tomas.guth.jarkovsky@pirati.cz) nebo se rovnou podívat do koordinačního vlákna. Zároveň můžete dát o tomto počinu vědět všem, kteří jsou mladší než vy. :D

 

A je tu váš oblíbený borec na konec.

Dnešním borcem se stává Yveta Martinková.
K Pirátům se nalodila z pracovních důvodů, ale hned se stala Piratkou tělem i duší.
A tak se stalo, že je Yvetka už skoro 2 roky koordinátorkou Zlínského kraje. Narodila se a žije v Kroměříži. Na škole šla zdravotně sociálním směrem. Po ukončení studia pracovala jako pracovnice pro sociální komunikaci. Je jednou ze zakladatelů místního sdružení Piráti Kroměříž. Angažuje se v aktivitách souvisejících se zvířaty a je členkou organizace NE MNOŽÍRNÁM.
Ve svém volném čase se věnuje svým třem buldočkům, interakcím s lidmi a jízdě na koloběžce.
Je trpělivá pomocnice novým členům, ve Zlínském kraji pořádá spoustu akcí a neodmítne nikoho, kdo potřebuje s čímkoli pomoci. Je nejen koordinátorkou, ale i dobrou duší kraje, na kterou se může kdokoli kdykoli s čímkoli obrátit.
Yvetce moc děkujeme za její neutuchající nadšení, věčný optimismus i zápal.
Yvetko, jsi borec!

 


Za Personální odbor Pirátů

Jana Koláříková
vedoucí Personálního odboru
tel.: +420 770 113 643
mail: jana.kolarikova@pirati.cz