Interní newsletter: Pirátský newsletter 8/2019 (zpět)

Ahoj členové !

Přinášíme vám pravidelnou vlnu nových informací o důležitém dění, právě probíhajících hlasováních a dalších novinkách.

Připomínáme, že tento newsletter najdete online v Nalodění, další newslettery tam budou přibývat. Navíc po úspěšném ověření rozesílání přidáme např. newslettery resortních týmů.

Co je tedy aktuální? Nečteš - nevíš!

Doplňujeme kandidátku!

Bylo zahájeno hlasování o 17.-28. místě kandidátky do EP.
Připomínáme, že jelikož se jedná o první kolo, hlasuje se pro všechny přípustné kandidáty (o pořadí pak rozhodne druhé kolo).

 

A také určujeme pořadí na 14.-16. místě. Před týdnem jste do dalšího kola poslali jen 3 uchazeče; v jakém pořadí tedy obsadí 14.-16. místo kandidátky, o tom rozhodnete nyní. Hlasuje se do večera 26. 2.

 

Výběrová řízení

S výběrovými řízeními se roztrhl pytel a další stále přibývají. Chceš pracovat pro Piráty? Přihlas se nebo sdílej.

 

Zahajujeme kampaň!

Evropa potřebuje mnoho věcí: svobodu, spravedlnost i bohatství. A právě proto potřebuje i Piráty! 🏴 Přijďte se podívat na zahájení kampaně do evropských voleb, které se konají 24. a 25. května. Pro ty nejmenší máme dětský koutek, vám dospělým představíme program a lidi, s nimiž chceme být slyšet v Evropském parlamentu. Jste srdečně zváni! #evropapotrebuje #Piraty

Zahájení kampaně se bude konat už příští neděli, tedy 3. 3. od 10 h v Café NoD (Dlouhá 33). Můžete se těšit na představení kandidátů, program pro děti, koncert, raut a mnoho dalšího. Vezměte s sebou svou rodinu a přátele a přijďte si užít pohodovou neděli. Detailní program najdete na FB události.

Dorazit můžete i jen tak, když zbude čas. Pokud víte, že chcete přijít, přihlaste se prosím, ať můžeme upravit kapacitu programu a občerstvení a neplýtváme jídlem a energií. Díky moc. :-)

 

Resortní týmy hledají zájemce o spolupráci!

Dva expertní týmy zabývající se sněmovní agendou v oblasti Vnitra a bezpečnosti, a Exekucí hledají zájemce o spolupráci. Můžete se přihlásit jako odběratelé novinek, konzultanti sněmovních tisků, odborní konzultanti (vyžadována profesní praxe v oboru) či rešeršisté.

 

Stále probíhá dovolba do Republikového výboru.

Kandidáty lze stále ještě nominovat. Doba pro navrhování bude končit 25. února.

 

PIVOS

Pirátský institut pro vzdělávání a otevřenou společnost už není jen v našich hlavách, ale začíná se rýsovat na papíře. Prosíme všechny členy o připomínkování (do konce května).

 

LARP - Lídrovský alternativní rozvojový program

Další běh LARPu bude probíhat 9. a 10. března v olomouckém centru PiCOlo. Akce bude určená primárně pro kraje: Olomoucký, Zlínský a Moravskoslezský. Máte se na co těšit!

 

Borec na konec

Dnešním borcem na konec se stává Marcela Šroubková.
Již od března 2018 pracuje Marcela jako koordinátor v Praze. Před dvěma měsíci se stala koordinátorkou pražských koordinátorů (ne, nechceme tomu říkat šéf).
Jako správný kapitán vyskakuje z lodi jako poslední, pokud se tedy něco pokazí, je to Marcela, která se snaží vše zachránit.
Organizuje spoustu skvělých akcí, komunikuje s dobrovolníky a plánuje rozvoj dobrovolnických aktivit v Praze.
Mimo jiné bude organizovat i start kampaně do Eurovoleb!
Marcelka má syna Toníka, který je také součástí koordinátorského týmu, peče skvělé dezerty a oplývá velmi silným šestým smyslem, který jí pomáhá v její práci. Baví jí myšlenka minimalismu, nikoli však v práci, tam jede vždy na maximum.

 

Děkujeme, že jste dočetli až sem!

Ahoj příští týden!

 

Za Personální odbor Pirátů
 
Jana Koláříková
vedoucí Personálního odboru
tel.: +420 770 113 643
mail: jana.kolarikova@pirati.cz