Pirátský newsletter - Pardubický kraj: Pozvánka na akce (zpět)

Vážení příznivci všeho pirátského,
přinášíme vám přehled nejbližších akcí v Pardubickém kraji.

Beseda s Mikulášem Peksou v Pardubicích

Kdy: Pátek 31. 3. 2023 od 17 hodin
Kde: Pardubické pirátské centrum ParduPiCe (Masarykovo náměstí 1484)

Na konci měsíce se máte možnost setkat s poslancem Evropského parlamentu Mikulášem Peksou.
Bude na vás čekat od 17 hodin v Pardubickém pirátském centru a na své besedě vám rád zodpoví otázky na jakákoliv běžná i kontroverzní témata, která hýbou Evropou.
Green Deal? Zákaz aut se spalovacími motory? Témat je jistě dost – tak neváhejte a přijďte se dozvědět více!

Ukliďme Česko

Jako každý rok se aktivně účastníme celorepublikové akce Ukliďme Česko. Cílem akce je na území celé České republiky uklidit nelegálně vzniklé černé skládky a další nepořádek. Chceme udělat prostředí kolem nás čistší a hezčí.

Ukliďme s Piráty Českou Třebovou

Kdy: Sobota 1. 4. 2023 od 13 hodin
Kde: Truby

Pokud máte rádi přírodu a chcete ji pomoci zachovat čistou a bez odpadků, přidejte se 1.4.2023 k nám. V České Třebové půjdeme uklízet v okolí železniční trati. Sraz je na Trubech u cesty pro pěší ve 13:00. S námi pomůžete kousku přírody ve svém okolí, kam třeba rádi chodíte, a zároveň poznáte nové lidi a užijete si zábavný den. Můžete vzít i děti nebo čtyřnohého miláčka nebo souseda. Pokud chcete uklízet jinde, mrkněte na interaktivní mapu, kde byste se mohli připojit. Pokud máte tip na lokalitu, která by ve vašem okolí naši pomoc potřebovala, dejte nám vědět. „Ukliďme svět, ukliďme Česko“ je dobrovolná úklidová akce, která probíhá po celé zemi. Zaměřuje se na úklid vybraných lokalit, malých i větších nelegálních skládek a jiného nepořádku. Akce probíhá současně po celé republice. Srdečně zvou Českotřebovští Piráti.

Ukliďme s Piráty Chrast

Kdy: Sobota 1. 4. 2023 od 9 hodin
Kde: Chrast

Pojďte s námi uklidit naše město a jeho okolí. Letos stejně jako v předešlých letech se zapojujeme do akce "Ukliďme Česko". Přidejte se k nám a pojďme si udělat Chrast a okolí o něco čistší.

Těšíme se na viděnou!
Piráti Pardubického kraje