Pirátský newsletter - Jihomoravský kraj: Piratecon - odpadové hospodářství (zpět)

Na pátek 24. března jsme si pro vás ve ŠPiCe připravili Piratecon o odpadovém hospodářství

♻️ Piratecon - odpadové hospodářství ♻️

S rostoucí lidskou spotřebou i narůstá počet odpadu. Kolik odpadu vyprodukujeme už není jen otázkou nepohodlí, ale přežití samotného života na planetě. 🌍

Proto se do popředí bere téma odpadového hospodářství. Jde o multidisciplinární odvětví, které je důležité pro náš další život na Zemi. Co budeme s odpady dělat a jak to budeme dělat je otázka, jejíž odkládání nás všechny směřuje do záhuby.

Proto si vás dovolujeme pozvat na odbornou celodenní konferenci Pirátské strany o odpadech. Vyzbrojíme vás vědomostmi a znalostmi, které vám umožní se v tématu informovaně rozhodovat! 💪

Přijďte v pátek 24. března do Pirátského centra v Brně! Začínáme v 10:00.

Více informací naleznete na webu 👉 https://pi2.cz/piratecon

Sledujte nás na FB 👉 https://www.facebook.com/events/1554202405091495

 

Komunální fórum & Fórum krajských zastupitelů

KOMPOT - CON & FKZ 2023 proběhne v sobotu 25. 3. v prostoru Café Práh v Brně!

KOMPOT - CON & FKZ je konference pirátských komunálních politiků a političek, fórum krajských zastupitelů a zastupitelek a také událost, na které nesmíš chybět!

Program KOMPOT (Komunita komunálních politiků a političek) nabízí prostor pro seznámení se s tvými kolegy a kolegyněmi napříč republikou, ke sdílení vašich aktuálních témat a kauz a k usnadnění vzájemného předávání zkušeností, tipů, rad a inspirace.
A totéž platí i pro politiky a političky angažující se na krajské úrovni!

Více informací na webu 👉 https://pi2.cz/kompotcon

 

Nový formát krajských schůzí

Ve čtvrtek 23. 3. 2023 proběhne další schůze KS JmK. Rádi bychom již na této schůzi vyzkoušeli nový model, který vzešel z četných debat, a který by měl být méně o formalitách a více o diskuzi a konfrontaci různých pohledů. Představa je kratší formální část a následná diskuze na téma, které bude zajímat co nejvíce členek, členů a příznivců.

Proto vás prosíme, navrhujte témata do diskuze. Mělo by jít buď o záležitosti, které se týkají fungování KS JmK, či strany jako takové, otázky ideologické, nebo konkrétní programová témata. Zašlete je našim koordinátorům, nebo je přihlašte na začátku schůze.

Prosíme, aby každé téma mělo jasně určeného člověka, který na schůzi vystoupí s úvodním slovem (fyzicky, nebo i online). Po skončení dojde k představení navržených témat a přítomné členky a členové hlasování vyberou téma, které se bude diskutovat. K hlasování budou připuštěna pouze témata, jejichž "nositel" bude fyzicky nebo online přítomný.

Dále prosíme o vyplnění ankety k termínu JihoMorConu II. Anketa je zde: https://dud-poll.inf.tu-dresden.de/JihoMorCon2/

S pozdravem,

Radek Holomčík

 

🌼🌷🌼🌷🌼🌷🌼🌷
Příjemný začátek jara přejí KOKSové

Katka & Ondra