Pirátský newsletter - Pardubický kraj: 03/2023 (zpět)

Vážené pirátky, vážení piráti, milí přátelé všeho pirátského,
přinášíme vám další dávku novinek od pirátů z Pardubického kraje.

Na kus řeči s Olgou Richterovou již dnes ve Třebové

Již dnes máte možnost se setkat s místopředsedkyní Poslanecké sněmovny Olgou Richterovou, a to od 16:00 v českotřebovské restauraci Faltus.

Beseda s Mikulášem Peksou v Pardubicích

Na konci měsíce (31. 3.) se máte možnost setkat s poslancem Evropského parlamentu Mikulášem Peksou. Bude na vás čekat od 17 hodin v Pardubickém pirátském centru a na své besedě vám rád zodpoví otázky na jakákoliv běžná i kontroverzní témata, která hýbou Evropou. Green Deal? Zákaz aut se spalovacími motory? Témat je jistě dost – tak neváhejte a přijďte se dozvědět více!

Nový koordinátor pro Pardubický kraj

Každý koordinátor jednou vylétne výše – a tak se stalo, že i Ivča Mrkvičková se stala asistentkou pro centrální rezortní týmy a bude nyní řešit problémy o něco odbornějšího rázu. Za celé krajské sdružení Pardubického kraje bychom ji chtěli popřát mnoho štěstí a zároveň poděkovat za pořádný kus práce, který tu vykonala. Ivča zůstává řadovou členkou a budeme se tedy i nadále potkávat na mnoha krajských akcích.

Ve výběrovém řízení na novou krajskou koordinátorku zvítězila Katka Valášek Fialová, naše členka z Pardubic. Postupně ji bude předávána agenda. Samozřejmě nějaký čas potrvá, než se v nové funkci úplně rozkouká, a proto mějme prosím špetku trpělivosti.

Pro dnešek je to vše. Těšíme se příště
Piráti Pardubického kraje