Piráti Jihočeský kraj: Leden 2023 (zpět)

Milí příznivci a příznivkyně!

Přinášíme Vám pravidelnou dávku informací! :-)

 

Setkání krajského fora 12.2. v Jindřichově Hradci 📣

Vážení členové a příznivci jihočeského sdružení Pirátů,

setkání krajského fóra proběhne 12.2. v Jindřichově Hradci v klubu Bowling22, oficiální začátek streamované schůze bude ve 14 hodin.

Již od 11:00 si zahrajeme bowlingový turnaj - přidej se, kdo můžeš a k obědu si objednáme pizzu nebo využijeme jinou donáškovou službu.

Všechny podrobnosti najdete ve vlákně na fóru, kde můžete navrhovat program jednání a provést registraci: https://forum.pirati.cz/viewtopic.php?p=831532#p831532

Jednání je veřejné.

Těšíme se!

👉 Adresa:
Bowling22
Komenského 10,
Jindřichův Hradec
http://bowling22.cz/

 

Prohlídka Poslanecké sněmovny a Ministerstva zahraničí 17.2. - info 🔎 📆

Slibovaná prohlídka parlamentu, se blíží! A máme poslední 2 volná místa :)
Pokud se chcete zúčastnit, kontaktujte koordinátorku Kláru - klara.bidarova@pirati.cz

K programu:
Jako první je v plánu od 13:00 prohlídka Ministerstva zahraničních věcí. Posléze se celá skupina přesune do Poslanecké sněmovny (cca 15 minut pěšky), kde bude program pokračovat debatou s Olgou Richterovou a celé se to zakončí kompletní prohlídkou Poslanecké sněmovny!

Co se týče cesty a srazu:
Plzeň: Kdo bude chtít jet společně z Plzně Kája našla vlak v 10:21
Jčk: Vlak z ČB vyjíždí v 9:09 a v Praze bude v 11:12
V Praze tedy budeme všichni před 12:00 a nebudeme se muset ničím stresovat.

Pevný pro všechny je sraz, který bude ve 12:50 před budovou Ministerstva zahraničních věcí - Černínský palác, Loretánské nám. 101/5, 118 00 Praha 1-Hradčany

Kdo se bude chtít dopravit individuálně, tak samozřejmě může.

Kája Šteflíčková, koordinátorka PlK bude po celý program s Vámi, můžete se na ní v případě jakékoliv potřeby obrátit. Takže kdyby cokoliv, volejte Káje - 704 975 334 :)

 

Chceš být součástí jihočeského mediálního týmu? 🧐 🤝

Hledáme spolupracovníky na vytváření obsahu sociálních sítí Pirátů Jihočeského kraje, zároveň nabízíme pomoc s propagací tvé politické činnosti.

Každý pátek v 10 hodin se scházíme online na https://jitsi.pirati.cz/JcK další komunikace pak probíhá v týmovém chatu na Messengeru.
V pátek na schůzce vymýšlíme mediaplán na FB, IG a Twitter vždy na následující týden, poté náměty přetváříme v posty.

Chceš se zapojit a pomoct nám? Nebo naopak chceš pomoci s vlastní propagací? Ozvi se Kláře - klara.bidarova@pirati.cz nebo se kdykoliv připoj na páteční schůzku.

Rádi tě mezi sebou uvítáme.

Sandrik, Nikol, Verča a Klára

 

Práce našich krajských zastupitelů 🦾

Před zasedáním posledního krajského zastupitelstva se podařilo i díky tlaku pirátských zastupitelů prosadit zrušení diskriminace pro žadatele o peníze z krajského rozpočtu na rok 2023, kteří se nepřihlásili do dotačního programu „My v tom Jihočechy nenecháme“ (tisková zpráva).
Krajští zastupitelé se také ohradili proti škrtům u programových dotací v sociální oblasti, vzdělávání a ochraně životního prostředí (tisková zpráva Martina Maredy a FB post Dana Leštiny).
Zastupitelský klub se také dlouhodobě věnuje nehospodárnosti v Jihočeské centrále cestovního ruchu (JCCR), díky upozornění Jiřího Roubíčka bude JCCR vymáhat škody způsobené bývalým ředitelem (tisková zpráva).
V lednu pak zastupitelé zapálili svíčku v rámci akce Noc důstojnosti za Dorotu Šandorovou, která byla zabita v sociálním zařízení kraje. Postup kraje podrobně sleduje Martin Mareda, který vyzval jeho vedení ke zlepšení komunikace (tisková zpráva).

 

Změna hesla v Pirátské identitě 🛠 🪛

Vážený uživateli,
z důvodů zlepšení bezpečnosti Pirátských systémů došlo během pondělí 16.1.2023 k resetu hesla všech uživatelů Pirátské identity. Po tomto kroku nebude možné přihlášení k Pirátské identitě se starým heslem. Nové si vytvoříte pomocí funkce „Zapomenuté heslo?“ na https://auth.pirati.cz Omlouváme se za komplikace. S případnými problémy se obraťte na technický odbor Pirátů na Zulipu, v podatelně Redmine, nebo kontaktujte pracovníka technické podpory na david.malar@pirati.cz.
Děkujeme za pochopení, Technický odbor Česká Pirátská strana

 

Pravidelnou dávku informací pro Vás připravila a do e-mailu naservírovala krajská koordinátorka Klára.
Budeme se těšit na spolupráci se všemi aktivními příznivci a příznivkyněmi!

Podněty či reakce pište na

klara.bidarova@pirati.cz