Pirátský newsletter - Středočeský kraj: Prosincový pozdrav ze středočeské paluby (zpět)

Poděkování od KoKS

Zdravíme všechny příznivce, členy a další stvoření v tomto předvánočním čase.

Nechceme být patetické, ale i tak se sluší vám všem poděkovat za všechny aktivity, osobní účasti na akcích, pomoc, diskuze, přítomnost v komisích, školských radách, výborech a veškerou přízeň vůbec. Vážíme si toho, že jste s námi. Uplynulý rok byl náročný, makali jsme na komunální kampani, kde jsme kandidovali v mnoha obcích a ačkoli nám některé mandáty o fous utekly, pořád se můžeme pyšnit více než dvacítkou Pirátů a Pirátek na radnicích. Věřím, že o všech bude slyšet – třeba i právě přes tento newsletter.

Ověřeným komunikačním kanálem je také fórum. Zde Štěpán Drtina obnovil tradici pravidelných týdenních newsletterů, kde se dozvíte nejen o nadcházejících akcích, ale také o tom nejdůležitějším, co se děje na fóru.

 

V lednu v KoZe

V příštím roce nás nečekají volby a proto bychom se chtěli věnovat stmelování našeho kraje. Jednou z možností, kde se můžeme potkat, popovídat si a třeba se i seznámit, jsou krajská fóra. Pokud máte problém vyčlenit si volnou neděli, můžete si napsat termíny až do léta jsou to tedy neděle: 15.1., 12.2., 12.3., 16.4., 14.5. a 11.6. Vždy se budeme potkávat v některém z místních sdružení nebo v pražském PiCe. Lednové setkání proběhne v Benešovské KoZe.

 

Novinky zastupitelského klubu

Pravidelně je před každým, zasedáním krajského zastupitelstva rozesílán infomail přímo vám na míru z města, které máte zadané v nalodeni.pirati.cz.
Pokud vám novinky nechodí (nebo chodí špatně), napište nám a my vás zařadíme na seznam.

 

Je čas se oháknout - nový merch

Chcete udělat radost sobě nebo někomu jinému? Podívejte se na nový merch, který už je na pirátském eshopu. V lednu se můžete těšit na další novinky.

 

Je čas se nalodit!

Pokud se chcete stát členem, je ideální čas se představit na fóru. Zároveň můžete vyplnit své údaje a podat žádost přímo ve svém profilu na profil.pirati.cz.

Když budete potřebovat s čímkoli pomoci, ozvěte se nám.

 

Vaše koordinátorky

Barča a Monča