Pirátský newsletter - Pardubický kraj: Už je to tady. Podpořme Piráty a zvelebujme naše obce! (zpět)

Vážení příznivci, milí voliči,
již zítra nastává dlouho očekávaný okamžik, svátek demokracie. Po otevření volebních místností započnou komunální volby, které rozhodnou, kam se v následujících letech bude ubírat kurz našich obcí. Předně bychom před vámi chtěli hluboce smeknout a poděkovat za podporu minulou, ale i budoucí! Na kampani se podílelo velké množství dobrovolníků a již tradičně tvořili nepostradatelnou sílu naší kampaně. Budeme rádi, pokud se budeme vídat i nadále.

PŘIJĎTE VOLIT – UKÁŽEME VÁM JAK

Samospráva rozhoduje o každodenním životě nás – občanů. Doprava, zeleň, opravené chodníky, dětská hřiště, městské byty, základní školství, otevřenost radnice... To vše je v kompetenci obcí. O tom, jak budou obce řízeny, může rozhodnout každý z vás, proto bychom vás chtěli požádat, abyste nám pomohli udělat pro vás obce příjemné pro život a přišli k volbám volit Piráty.

Princip hlasování je v komunálních volbách poněkud odlišný. Jak volit, se dozvíte na přiloženém videu:

 

CHRUDIM: Vol Piráty a pojď na párty!

Hoď hlas Pirátům a pojď na pokec a pivo do Filištína!
Pojď s námi oslavit splnění svého svobodného hlasovacího práva. Za chrudimské Piráty tam bude většina kandidátů a v přátelské náladě probereme svá očekávání ohledně volebních výsledků jednotlivých stran a co chceme začít řešit hned po volbách.

Pátek 23. 9. 2022 od 19:00 v chrudimském pivovaru Filištín

 

PARDUBICE: Sledování výsledků voleb

Nabereme směr Amsterdam?
To zjistíme už tuhle sobotu!
Pojďte k volbám, hoďte to 42 projektům pro Pardubice a potom dorazte za námi do Kavárny Nota v Domě hudby sledovat sčítání hlasů.

Sobota 24. 9. 2022 od 16 hodin v pardubické kavárně Notě

 

Ještě jednou děkujeme za podporu
vaši Piráti Pardubického kraje.