Pirátský newsletter - Moravskoslezský kraj: Kampaň finišuje! Na své si přijdou jedlíci i intelektuálové! 🥪💡 (zpět)

.......................

 

Krásný den!
 
Zbývá nám 12 dní do otevření volebních místností a my kampaňujeme na plné pecky. Moc rádi bychom vás pozvali na pirátské kampaňové akce a debaty, které proběhnou ještě do zahájení voleb.

 

.....

 

Podpořte nás v kampani!

👉 7. - 21. září, všední dny 8:00 - 14:00: Piráti FM na náměstí Svobody - Přijďte se k pirátskému stánku seznámit s Piráty z Frýdku - Místku a jejich volebním programem 7 priorit pro FM. Cílem je ukázat práci pro město jako tvůrčí společenskou aktivitu, do které je fajn se zapojit. Na stánku se 12. září můžete těšit na workshop Navážeme miminko do šátku a 20. září na workshop ,,Umíš si čistit zuby?".
 
👉 16. září, 14:00 - 17:00: Fajne Bistro na Jihu - Zveme vás na zábavné odpoledne pro všechny, kteří chtějí zažít pirátský program Ostrava 4.0 v praxi! Můžete se těšit na knihovnu, bistro s občerstvením, pohybové aktivity, tvořivé dílny, sázení rostlinek a spoustu dalšího. 🍎🤸🏓🚴‍♂️📚
 
👉 18. září, 12:00 - 13:00: Ivan Bartoš ve Frýdku - Místku - Potkejte se s pirátským předsedou na Náměstí Svobody ve Frýdku - Místku.
 

👉 19. září, 15:00 - 18:00: Fajne Bistro u Floridy - Přijďte zažít Ostravu 4.0 na Porubskou Floridu. Čeká vás pirátská knihovna, bistro s občerstvením, pohybové aktivity, tvořivé dílny, sázení rostlinek a spousta dalšího. 🍔🤸🏓🚴‍♂️📚.
  

👉 19. září, 15:00 - 17:30: Setkání s Piráty Těšín na náměstÍ ČSA.
 

👉 20. září, 14:00 - 17:00: Fajne bistro v centru - Přijďte zažít Ostravu 4.0 na Masarykovo náměstí. Čeká vás opět pirátská knihovna, bistro s občerstvením, pohybové aktivity, tvořivé dílny, sázení rostlinek a spousta dalšího. 🍎🍔🤸🏓📚
 

👉 21. září, 13:00 - 18:00: DĚTSKÝ DEN na Dubině - Zveme vás na zábavné odpoledne pro děti i rodiče. Čeká vás bohatý program plný atrakcí a soutěží, občerstvení i milá společnost. Můžete se těšit na hledání pirátského pokladu, skákací atrakce, malování na obličej, hooodně bublinek, kreslení křídami a sprejování, badmintonový turnaj či Fajny bufet. 🎪🎨🎾🧒
 

👉 21. záři, 15.00 - 17:30: Setkání s Piráty Těšín na parkovišti u supermarketu BILLA.
 

👉 22. září, 15:00 - 18.00: Fajne bistro u Duhy - Přijďte zažít Ostravu 4.0 na Porubskou Floridu. Čeká vás pirátská knihovna, bistro s občerstvením, pohybové aktivity, tvořivé dílny, sázení rostlinek a spousta dalšího. 🍎🍔🤸🏓🚴‍♂️📚.

 

.....

 

Stavte se na debatu!

👉 13. září, 19:00 v Centru PANT: debata na téma Kvalita života v rámci události Ostrava pro 21. století: předvolební debaty. Řeč bude o kvalitě bydlení a služeb, rodinné politice, osobním a profesním rozvoji a kultuře.
 
👉 19. září, 18:00 v Centru PANT: debata Město příjemné k životu - Města se dlouhodobě potýkají s dopady klimatické změny, které jsou rok od roku výraznější. Přívalové deště, extrémní teploty, vlny horka a veder nesužují jen města samotná, ale hlavně jejich obyvatele. Je Ostrava připravena na klimatickou změnu? Co pro to město, jednotlivé politické strany i občané sami mohou udělat a kde už se tak stalo?
 
👉 20. září v 19:30 v Centru PANT setkání s lídry pro Moravskou Ostravu a Přívoz na téma Veřejný prostor - tématem debaty bude urbanizace, doprava a parkování, zeleň, ovzduší, oživení centra města.
 
👉 20. září, 17:30 - 19:00: Debaty na TV nova se bude účastnit také pirátská kandidátka na primátorku města Ostravy Andrea Hoffmannová.
 
👉 21. září v 19:30 v Centru PANT setkání s kandidáty na primátora Ostravy.

 

.....

 

V pátek a sobotu 23. a 24. října se potkáme u voleb. I váš hlas může rozhodnout. Mějte odvahu volit, co je správné.🖤🏴‍☠️