Mladé Pirátstvo: Mimořádný newsletter Mladého Pirátstva - léto 2022 (zpět)

Milí příznivci a milé příznivkyně,
přinášíme vám souhrn těch nejdůležitějších informací, událostí a aktivit, které by vás rozhodně neměli minout!

Prázdninová schůze

Ve čtvrtek 14. 7. 2022 se od 19:30 do 21:00 sejdeme na tradiční adrese na naší online schůzi. Víme, že jsou prázdniny a každý teď má jiné starosti než politiku, ale budeme probírat naše zapojení do komunální kampaně, merch nebo finišování příprav na náborové video, takže má určitě smysl dorazit!

 

Zúčastníme se Prague Pride

V sobotu 13. 8. 2022 projde Prahou duhový průvod v rámci oslav Prague Pride, festivalu hrdosti na podporu LGBTQI+ komunity. Piráti se ho každoročně účastní a letos se počítá i s prostorem pro nás - Mladé Pirátstvo. V Letenských sadech bychom měli mít prostor na pirátském stánku, abychom se mohli zúčastnit oslav, popovídat si s účastníky a podarovat je naším merchem. Už teď si určitě zarezevujte tento datum ve svých kalendářích, bude to určitě skvělá příležitost se po čase zase potkat v offline formě.

 

Tvoříme komunální program pro mladé

Jak už jste si možná všimli, chceme pomoc Pirátům co nejvíce uspět v komunální kampani, a proto jsme se rozhodli sestavit vlastní komunální program pro mladé, který pak k použití nabídneme všem našim oblastním sdružením. Sbíráme teď od mladé veřejnosti nápady na to, co jim samotným v jejich městech chybí a jaké by si ho přáli mít. Prosím, pomozte nám se sdílením formuláře, který slouží pro sběr takových vizí, a hlavně - nezapomeňte ho sami vyplnit! Na našem faceboku či instagramu naleznete i pěknou grafiku ke sdílení.

 

Děkujeme vám za vaší podporu a přejeme krásné léto!