Pirátský newsletter - Moravskoslezský kraj: Piráta nikdy neuplatíte! 🏴‍☠️ (zpět)

.......................

Zahájili jsme volební kampaň heslem „Odvaha dělat, co je správné”

Piráti oficiálně zahájili kampaň do podzimních komunálních voleb. Kandidáty na primátory a primátorky i s jejich prioritami představili na tiskové konferenci v pražských Riegrových sadech. Popsali své vize, s nimiž jdou do voleb a čeho by si přáli ve svých městech dosáhnout. Své priority představila i kandidátka na primátorku Ostravy, současná náměstkyně primátora Andrea Hoffmannová:

„Ostrava, Brno i Praha v uplynulých 4 letech dokázaly, že Piráti svěřené úkoly na radnicích nejen zvládnou, ale že dokáží dát městům úplně nový drajv. Když budeme mluvit o Ostravě, byli to Piráti, kdo pozvedl místní školství, protože kvalitní vzdělání rozhodne o úspěšné budoucnosti našeho města. Byli jsme to my Piráti, kdo v centru Ostravy začal lépe hospodařit s městským majetkem. Byli jsme to my Piráti, kdo začal vysazovat luční trávníky a systematicky se starat o zeleň. A ve všech městských obvodech, kde máme zastoupení, najednou jako mávnutím kouzelného proutku zmizela korupce. Můžete nám vyčítat, co chcete, ale jednu věc nám nevezmete. Piráta nikdy neuplatíte!“

Celý článek o zahájení kampaně najdete zde.

.....

Pomozte nám měnit Moravskoslezský kraj k lepšímu!

Je vám sympatický pirátský program a hodnoty? Máte odvahu dělat, co je správné? :-)

Pokud ano, budeme moc rádi, když nás symbolicky podpoříte na kandidátních listinách do letošních komunálních voleb a budete na chvostu krýt záda našim lídrům. Spoustu inspirativních jmen už na kandidátkách máme, ale nějaká nám ještě chybí.

Ve kterých městech a obcích Moravskolezského kraje budeme kandidovat?

V Bohumíně, Českém Těšíně, Rychvaldu, Karviné, Havířově, Orlové, Frýdku - Místku, Krmelíně, Krnově, Opavě, Osoblaze, Bílovci, Kopřivnici, Novém Jičíně, Příboře, Ostravě (na Jihu, Moravské Ostravě a Přívoze, Magistrátě, Porubě, Slezské, Mariánských Horách a Hulvákách) a v Třinci.

Chcete se ke kandidátce připojit?

Pište na hana.pavlickova@pirati.cz nebo volejte na 770 189 486. Vše vám vysvětlíme a propojíme vás na pirátské lídry jednotlivých oblastí.

Představujeme naše kandidáty

Kromě adeptky na primátorku Andrey Hoffmannové už je rozhodnuto i o lídrech v dalších městech a městských obvodech, které postupně blíže představíme.

Lídrem Moravské Ostravy a Přívozu a kandidátem na starostu je David Witosz, rozhovor s Davidem si můžete přečíst tady.

Dozvíte se v něm, co vše se Pirátům v uplynulých 4 letech v Ostravě povedlo i proč rád nosí triko Forever Fracek nebo japonské digitálky. :-)

Mějte krásné dny!