Pirátský newsletter - Pardubický kraj: 03/2022 (zpět)

Vážené Pirátky, vážení Piráti a milí příznivci všeho pirátského,
další měsíc je na obzoru - a to znamená, že tu máme další moře novinek a zpráv! Pohodlně se usaďte a můžete začít:

Ukliďme Česko

Znovu vyrážíme uklízet společně s Ukliďme Česko! Přidejte se k nám i letos!
Ukliďme svět, ukliďme Česko je dobrovolná úklidová akce, která probíhá po celé republice.
Zaměřujeme se na úklid vybraných lokalit, malých i větších nelegálních skládek a všudypřítomného nepořádku, aby se nám tu lépe žilo.Pokud jste, stejně jako my, naladěni na vlnu ochrany přírody, přidejte se!
Nejen, že pomůžete zkrášlit místa, která máte rádi, ale poznáte nové lidi a užijete si zábavný den. Proto neseďte doma, vezměte drobotinu, dvounohého nebo čtyřnohého miláčka, kamarády a přijďte za námi.
Letos budeme uklízet Pardubice, Českou Třebovou, Chrudim a Chrast.

 

Krajská schůze, aneb po dlouhé době fyzicky

Ačkoliv jsme se jako Piráti Pardubického kraje pravidelně setkávali poměrně pravidelně, vzpomínky na poslední fyzické setkání jsou vskutku vousaté. Nyní se však můžeme těšit na setkání ve Svitavách, které se uskuteční v neděli 24. 4. Zván je samozřejmě každý, kdo si rád poslechne, co nového se v krajském sdružení děje i ten, kdo má chuť se zapojit.

Krajská schůze ve Svitavách
Svitavy, salonek restaurace Astra (u autobusového nádraží)
24. 4. 2022, 16:30

 

Chceš být odpovídačem?

Sociální sítě jsou dobrým sluhou, ale špatným pánem. Pirátské účty se na Facebooku a jiných médiích snaží informovat o práci našich politiků, žel někteří se neštítí v komentářích lhát a urážet. Z toho důvodu máme pro naše stránky skupinu dobrovolníků, kteří v případě potřeby uvádí věci na pravou míru. Pokud byste se do této skupiny chtěli zapojit, můžete kontaktovat naši koordinátoru na ivana.mrkvickova@pirati.cz.

 

Komunál potřebuje i tebe!

Máš pocit, že to ve tvé obci nefunguje tak, jak by mělo a chceš to změnit? Chceš podpořit Piráty ve svém městě svou kandidaturou? Jsi ochoten pomoci s roznášením Pirátských listů či se jinak zapojit do předvolební kampaně?
Dej nás o sobě vědět!

Ozvat se můžeš koordinátorce Ivče na ivana.mrkvickova@pirati.cz

 

Pro dnešek je to vše. Na viděnou, slyšenou či čtenou se těší,
Piráti Pardubického kraje