Pirátský newsletter - Jihomoravský kraj: Únorový zpravodaj (zpět)

Milí příznivci, milé příznivkyně, dobrovolníci, dobrovolnice, členky a členové 🖤

Doufáme, že jste nakročili do nového roku tou správnou nohou, ať už byla jakákoliv. My Vám přinášíme tipy a nápady, co všechno můžete s jihomoravskými Piráty zažít.

🍵☕🍰 Uvařte si čaj nebo kafe a udělejte si chviličku na pirátské počteníčko.
Máte se na co těšit. :)

SCHŮZUJEME!! 🙋‍♂️🙋‍♀️👀

Už ve čtvrtek 3. února v 18:00 proběhne schůze Krajského sdružení Jihomoravského kraje (KS JmK). Celé to proběhne ONLINE, takže pokud budete v dosahu, tak se připojte 👉👉https://jitsi.pirati.cz/JmK 👈👈
Ať Vám nic neuteče 🐎🐎

 

#AŽNAKREV

Už loni jste mohli zaznamenat aktivitu několika našich Pirátek a Pirátů, kteří se zaměřili na tzv. menstruační chudobu. V Jihomoravském kraji jsme se přidali také a snažíme se pomáhat nejen materiálně, ale také dostávat téma menstruační chudoby do povědomí.

Pokud se chcete zapojit do sbírky, která bude věnovaná na nákup nejen menstruačních kalíšků, ale i dalších udržitelných a ekologičtějších forem menstruačních pomůcek, přispějte s námi. 🖤

 

SCHŮZUJÍ I MÍSTNÍ SDRUŽENÍ

Pro všechny lidi z jihu hlásíme, že Místní sdružení Slovácko bude mít schůzi v pondělí 18.dubna v Břeclavi. Čas a místo/forma se ještě upřesní ZDE.

Pro obyvatele a obyvatelky Znojemska přinášíme informaci, že jejich schůze se uskuteční v neděli 24.dubna ve Znojmě. Čas a místo/forma se ještě upřesní ZDE.

V Brně to zatím vypadá na čtvrtek 10. února od 18 hodin. Podle epidemické situace se bude zasedání konat buď v sálu ÚMČ Brno-střed nebo online. Info vždy ZDE.

 

MLADÉ PIRÁTSTVO 🙃🤩😄

Ahoj Piráti a Pirátky!

Určitě už jste slyšeli o Mladém Pirátstvu - týmu mladých lidí uvnitř Pirátů, který podporuje aktivní občanství, snaží se popularizovat politiku a pirátské myšlenky a pořádá nemálo aktivit a akcí nejen pro své vrstevníky.

Mladé Pirátstvo právě hledá aktivní mladé Piráty a Pirátky, či pirátské příznivce a příznivkyně, kteří by se v Pirátstvu měli zájem zapojit a přiložit ruku k dílu v tom, co nás letos čeká. Bude to zejména pomoc při komunálních volbách, ať už půjde o akcentaci témat důležitých pro mladé lidi v komunální politice, motivování mladých lidí ke kandidatuře nebo podpora Pirátům v kampani.

Pokud vás Pirátstvo zaujalo a měli byste zájem se zapojit, dejte vědět na jakýkoliv z našich komunikačních kanálů. Všechny podrobné informace najdete na mlade.piratstvo.cz.

Děkujeme za podporu!

 

KET školství - Výzva pro kandidáty do komunálních voleb

Jihomoravský vzdělávací krajský expertní tým (KET) nabízí kandidátům, kteří chtějí mít školství ve své gesci, podporu a koordinaci při tvorbě programových bodů do komunálních voleb v oblasti vzdělávání.
Pro domluvení konkrétní spolupráce se prosím ozvěte na 👉👉jan.mucka@pirati.cz👈👈

 

ODPOVÍDAČI 😼

Facebook je tvrdé bojové pole a my potřebujeme i Vaši pomoc! 🚨
 
Orientujete se na sociálních sítích a není Vám jedno, když se o nás šíří lži? Chcete se aktivně zapojit do boje proti nim?
 
🙋‍♀️🙋‍♂️ Přihlaste se do týmu odpovídačů.
Rádi Vás zaškolíme a poskytneme potřebné info.
 
Zájemci ať se hlásí rovnou Ivaně 👉👉 ivana.hlusickova@pirati.cz 👈👈

 

Únorový newsletter je u konce. Pravidelnou dávku informací pro Vás připravily a do emailu naservírovaly Vaše koordinátorky za JmK. Budeme se těšit na spolupráci se všemi aktivními! 🖤

Podněty či reakce pište Markét a Vendy.
👉👉 marketa.tvrda@pirati.cz👈👈
👉👉 vendula.svobodova@pirati.cz👈👈