Pirátský newsletter - Jesenice - Jílové: Lednové online setkání a nové republikové předsednictvo (zpět)

Vážení Piráti a příznivci.

Vítáme Vás po svátcích a doufáme, že jste náležitě odpočati :-)

Máme za sebou největší shromáždění Pirátů - Celostátní fórum. Původně se mělo konat v Pardubicích a organizátoři to měli určitě (a opět) skvěle připravené, ale situace nám takové masové shromáždění nedovolila. CF tak bylo možné sledovat a zapojit se do něj (mimo studio) pouze online. Záznam CFka je možné zkouknout na YT a každý si tam určitě něco zajímavého vybere (třeba report od europoslanců od 9:05:57). Odkaz zde: https://invidio.xamh.de/watch?v=razviP9x4cg

Protože toto CF bylo volební, zvolili jsme si nové Republikové předsednictvo. Nově je ve složení: Ivan Bartoš, Marcel Kolaja, Hana Hajnová, Blanka Charvátová a Martin Jiránek. Více zde: https://www.pirati.cz/tiskove-zpravy/nove-predsednictvo-piratu-kompletni.html

K našemu místnímu sdružení. Následující středu se setkáme opět online.

* Čas: středa 19.1. od 19:00
* Místo: online
* Adresa: https://jitsi.pirati.cz/msjj

I tentokrát máme připraveno několik témat, která bychom chtěli diskutovat. Ale můžete samozřejmě přinést i svá vlastní :-)