Mladé Pirátstvo: Pravidelný newsletter Mladého Pirátstva 1/2022 (zpět)

Ahoj všem členům, členkám, příznivcům a příznivkyním Mladého Pirátstva. Máme tady nový rok a my vám přinášíme pravidelný přísun informací z našeho týmu.

Co je nového?

S vánočními svátky také statisticky přichází (částečný) pracovní klid, a tak doufáme, že jste si všichni odpočinuli a jste připraveni na letošní úkol, čímž jsou převážně komunální volby.

 

A co schůze?

Rada měla důležitý úkol, a to najít kompromis na cyklu schůzí tohoto roku. Srdečně vás tedy zveme na novoroční schůzi, která se uskuteční 13. 1. 2022 v 19:30. Nově se budou schůze konat každý druhý čtvrtek v měsíci od 19:30 na obvyklém odkazu.

 

Nabídka

Přišla nám nabídka z pražského Magistrátu:

Evropské zastoupení regionů, jemuž má Praha tu čest předsedat, vyhlašuje další výzvu pro mladé nominanty do rolí pozorovatelů Kongresu rady Evropy. Uzávěrka nominací je do 7.1.2022, věkový limit je 30 let. Pražský dům a zastoupení v Bruselu je úžasný a příležitost je to velmi zajímavá.

Další podmínky a informace, jak se přihlásit do programu mladých zástupců naleznete ve výzvě Kongresu Rady Evropy https://mycloud.coe.int/s/NHrSGf8Mpdk9nFX?fbclid=IwAR03hqX_XuC5mM-1sFbOZ9hMotGuCCbYiERhvIhX3UQmmnFJefKbi9N4ZtI.

Nominace je nutné odeslat prostřednictvím vyplněného on-line formuláře do 7. ledna 2022.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd3Bi6f9Vx-48F1kEIZoISQMjxHozKBJtCHti_PDakm3nw5_Q/viewform

Posíláme také přílohy

 

Moc vám děkujeme za zájem a podporu Mladého Pirátstva a těšíme se na další setkání s vámi! Na shledanou a šťastný nový rok!