Pirátský newsletter - Ústecký kraj: Listopad 2021 (zpět)

Milé příznivkyně, milí příznivci,

všem vám děkujeme za podporu! Téměř 840 000 hlasů, které koalice Piráti a Starostové ve volbách dostala, jsou pro nás obrovský závazek. I nadále se každý z pirátských poslanců, krajských zastupitelů a dalších volených zástupců bude snažit reprezentovat zájmy občanů, a to i přes nepoměr v kroužkování, který zapříčinila naprostá menšina hlasů s preferenčními kroužky. Naprostá většina volila koaliční kandidátky, jak byly nastaveny, a Piráti a Starostové budou zastupovat ve Sněmovně všechny občany ČR. Liberální hlas a touha řešit problémy naší země budou na české politické scéně slyšet co nejhlasitěji. Vaši důvěru nezklameme.

Poslanci za koalici Pirátů a Starostů

V uplynulých volbách naše koalice nezískala tolik procent, kolik jsme si představovali, ale za každý jeden hlas jsme velmi vděční. Co se týče kraje Ústeckého, našimi poslanci, na které se můžete kdykoliv obracet, se stali Ivan Bartoš a Petr Liška. Ivan je dlouholetý předseda České pirátské strany a Petr Liška, starosta Malých Žernosek, je novou posilou dolní komory.

Na nejvyšší úrovni probíhá vyjednávání o složení a programovém prohlášení vlády. Nejčerstvější informace najdete u svého poslance Ivana Bartoše a jakmile nám ale čas dovolí, zprostředkujeme vám s Ivanem streamovanou diskuzi na našem Facebookovém profilu.

 

Krajští zastupitelé a jejich práce

Pracujeme ale také pro region - pro Ústecký kraj. Už dnes si od 10:00 můžete naladit zasedání Krajského zastupitelstva Ústeckého kraje, ze kterého vám (jako již tradičně) poté shrneme to nejdůležitější na náš krajský web.

 

Akce v následujícím měsíci

  • 3. listopadu od 18:00 Deskohraní v SuPiCi

  • 11. listopadu od 16:00 SWAP v SuPiCi

  • 25.listopadu od 16:00 opět SWAP v SuPiCi (bude vždy jednou za 14 dní)

    Můžete se také těšit na výstavu fotografií, streamy s krajskými zastupiteli, europoslancem Mikulášem Peksou a poslanci za Ústecký kraj. V dalším měsíci se již naladíme na vánoční atmosféru!

  •  

    Ještě jednou vám děkujeme, že jste na palubě s námi!

    Sledujte naše kanály: web | Facebook | Instagram | | Twitter | YouTube

    Zuzana Petrůvová
    zuzana.petruvova@pirati.cz
    +420 778 402 477

    Vratislav Filípek
    vratislav.filipek@pirati.cz
    +420 608 774 722