Interní newsletter: Volte budoucnost. Volte Piráty a Starosty (zpět)

Ahoj všem,

Chtěli bychom vám něco říct.

Chápeme, pokud jste otrávení z předvolební kampaně a máte plné zuby různých konfliktů a lží. Ani trochu se nedivíme. Ke konci se blíží nejdrsnější a nejšpinavější kampaň, jakou jsme zažili. Vzduchem létaly od současného premiéra nejen osobní útoky, ale především lži o tom, co budeme jako Piráti a Starostové prosazovat po volbách.

Lhaní je ostudné, ale bohužel v politice účinné. Ti, kdo říkají pravdu, tahají za kratší provaz než ti, kteří se nebojí lhát na každém kroku. Ti, kdo o sobě všechno zveřejní, mají nevýhodu oproti těm, kdo se snaží věci tutlat. A obyčejní lidé mají nevýhodu oproti těm, kdo mají těžko představitelné rozpočty a obrovskou moc.

A přesto je ohrožujeme.

Jejich impéria postavená na lžích a podvodech. Dnes vládnou, ale my máme teď v pátek a sobotu možnost vzít si zpět ukradenou zemi a vrátit jí budoucnost.

A oni to ví.

Lžou, protože mají strach. Mají strach z vás.

Z toho, že jim to u voleb spočítáte. Že je odstavíte od moci a že budou muset skládat účty.

Za vše, co provedli za poslední roky. Za 30 478 Čechů a Češek, z nichž část zemřela v důsledku jejich neschopnosti a zbabělosti, kdy se báli řešit skutečné problémy, protože to nebylo populární.

Za to, že zadlužili naši zemi za poslední roky stejně jako všechny vlády za posledních 30 let.

Za to, že si z celé České republiky udělali aparát pro své kšefty.

Za zlodějiny, které se s nimi táhnou po celé zemi.

Nejsme bez chyb. Ale mluví za nás dlouhé roky práce. Činy. Každý, kdo sleduje, jak pracujeme v Poslanecké sněmovně, v Senátu, na radnicích měst nebo v krajích, vidí, že každý den řešíme starosti a problémy lidí. Ne vždy to jsou velké věci, ale vždy pomáhají lidem. Vždy směřují k otevřenější, svobodnější zemi.

Nebylo to jednoduché, ale vždy jsme to ustáli. Před lety nám věštili rychlý konec. Nyní jsme silnější než kdy dřív. A jsme připraveni.

Máme nejpropracovanější program, na kterém se podílelo na tisíc odborníků. A nebojíme se ho použít. Naopak, vždy se jím budeme řídit. Víme, jak zastavit zadlužování naší země. Víme, jak investovat do moderního státu, do naší budoucnosti. Využít miliardy z evropských peněz i soukromých fondů, abychom se stali zemí, kde je radost žít a bydlet. Myslíme na všechny - na seniory, studenty, na rodiny. Na živnostníky, na firmy i na zaměstnance.

Chceme žít v zemi, kde nikdo nebude stát na okraji, ale také nikdo nebude bržděn v rozletu.

Víme, že je to možné. A s čistým svědomím můžeme říct, že do toho dáme všechno.

Chceme, ať máte radost z toho, v jaké zemi žijeme. Ať jste na ni hrdí. Ať vidíte výsledky toho, co společně dokážeme.

Již tento pátek a sobotu se otevřou volební místnosti a my všichni si budeme moci zvolit, jakou chceme budoucnost pro sebe i naši zemi.

Pojďte s námi, my budem s vámi. Prosíme, sdílejte tento vzkaz svým přátelům a vyzvěte je k volbě naší koalice.

Proč?

Nelžeme. Nekrademe. Držíme slovo. A nikdy vás nezradíme.

Volte v pátek a sobotu budoucnost. Volte Piráty a Starosty.

Zpráva nemá žádný obsah.

Vaši