Pirátský newsletter - Moravskoslezský kraj: Jakou budoucnost si zvolíme? (zpět)

.......................

 

Milá posádko, drazí členové, příznivci a dobrovolníci!
 
Asi nikdy v historii pirátské strany jsme Vás nepotřebovali tak jako v tomto týdnu. Nejdrsnější a nejšpinavější kampaň, jakou jsme dosud zažili, se blíží k velkému finále. Bohužel se během ní často dostáváme daleko za hranici fair play. Ale i o tom je bohužel současná politika v Česku. Když se tím ale necháme otrávit a znechutit, pomůžeme „temné straně“ zvítězit. A to přece nedovolíme!
 
Pojďte s námi napnout všechny síly, pojďme přesvědčit kamarády, kamarádky, známé, sousedy i rodinu, ať jdou v pátek a v sobotu volit. A pokusme se jim vysvětlit, že Piráti a Starostové jsou správná volba, jak vrátit zemi nejen budoucnost, ale také důstojnost.

 

Lžou, protože mají strach. Mají strach z vás. Z toho, že jim to u voleb spočítáte.
 
Za zlodějiny, které se s nimi táhnou po celé zemi.

Nejsme bez chyb. Ale mluví za nás už dvanáct let práce. Nejsme ničí projekt, ničí zdroj peněz ani nástroj pro prosazování vlastním mocenských cílů. Chceme jen žít ve svobodné prosperující zemi, kde slušnost neznamená slabost, kde se soucit cení víc než bezohlednost a kde můžete být přesně tím, kým chcete, a žít tak, jak se Vám líbí (bez ohledu na to, jaký máte účes).

Máme nejpropracovanější program, na kterém se podílelo na tisíc odborníků. A nebojíme se ho použít. Nelžeme. Nekrademe. Držíme slovo. A nikdy vás nezradíme.

Držme si palce, nevzdávejme to a tento víkend 8. a 9. října se potkejme u voleb!
 
 
#vratmezemibudoucnost #piratostan #piratiastarostove