Interní newsletter: Dva týdny do voleb - co je nového? (zpět)

Ahoj,

Posíláme ti každotýdenní dávku informací.

Zprávy republikového výboru

Republikový výbor doplnil volební řád o novou podmínku: změna volebního programu po příslušných volbách je možná jen zásadním rozhodnutím. Celý text a jednání naleznete pod značkou RV30/2020

Připravujeme výjezdní listopadové zasedání výboru v termínu 27. - 28.11 2021. Pokud máte zájem nás vidět a jste schopni zajistit jednací sál na dva dny pro cca 40-50 osob, k tomu ubytování a kvalitní internetové připojení - to vše při rozpočtu cca 20 tisíc Kč, ozvěte se nám. Nabídky můžete podávat přes krajské zástupce v RV či jiné členy ,zaslat na rv@pirati.cz nebo s námi probrat ve vlákně na zulipu.
Dalším hlediskem je dobrá dopravní dostupnost. Také je potřeba zajistit stravování (obědy, večeře - platí si účastníci sami). Rádi poznáme nová místa a nové piráty a pirátky.

Pozvánka na discotéku

DISCO s kontrolními orgány 30.9. od 20:00
(DISCO = diskuze s centrálními orgány). Už ve čtvrtek 30.9. od 20:00se členky, členové i RegP mohou těšit na speciální vydání DISCO, tentokrát se zástupci kontrolních orgánů Pirátů (tedy kontrolní a rozhodčí komise). Vysílání proběhne na známém odkazu . Opět budeš mít možnost kladení dotazů živě přímo na Jitsi (sleduj nás a v době přenosu tě přizveme do vysílání). Pro ty, kteří preferují kladení otázek písemnou formou je i nadále shromažďujeme, a to zde.
PS: Pokud to ve čtvrtek nestíháš, nebo ti utekly předchozí diskuze, mrkni na stručné zápisy toho nejzajímavějšího SEM.

Co jsme dělali a kde to bylo vidět?

ČT a ČRo ve středu spustily volební sněmovní spoty. Video Pirátů a Starostů Vraťme zemi budoucnost

Navrhujeme vznik Vládního analytického útvaru, který zajistí efektivnější hospodaření státu a smysluplnou legislativu.

Blokujte jen dotace Agrofertu a netrestejte plošně všechny občany ČR, vyzývá koalice Pirátů a Starostů Evropskou komisi.

Komise k Bečvě vydala závěrečnou zprávu. Její znění a návrhy Pirátů na systematizaci budoucího postupu naleznete zde.

El. formulář přihlášky a žádost o členství

Nově v rámci žádosti o členství si žadatelé a žadatelky po přihlášení pirátskou identitou vyplní i formulář žádosti o členství, který po vyplnění lze vytisknout, vlastnoručně podepsat a předat předsednictvu oblastního sdružení do kterého se žadatel/ka hlásí jako platnou papírovou přihlášku.
Předsednictvo nebo krajský koordinátor může tento formulář také vytisknout. Najde ji v systému Chobotnice - Žádosti stát se členem - detail (konkrétní žádosti) - POS - PDF pro tisk. V každém Pirátském centru je tiskárna.

Technický odbor zpřístupňuje

Zpřístupnili jsme archiv kampaně na Mraku!

Příští úterý 28.9. můžeš potkat členy TO a AO na jitsi.pirati.cz/to (od 18:00). Jedná se o schůzku k rozvojovým požadavkům našich technických systémů.

Co nás čeká:

- Maily
- Společná tvorba obsahu (Piratepad, CodiMD, Mrak, Wiki)
- Sběr dat. (Limesurvey, Docassemble, Maják)

Podněty členů CF

Zápis

Děkujeme a budeme se těšit!

Personální děkuje

Děkujeme všem, kteří vyplnili zpětnou vazbu na newsletter .
Nad vším se zamyslíme a pokusíme se zavést.

Jeden ze zúčastněných odpověděl, že by uvítal víc zpráv z krajů, doporučujeme zprávy z porad KOKS , kde se většina hlavních věcí shrnuje.

Hezký víkend a hodně sil do finiše!

Matěj Kubíček
Česká pirátská strana