Pirátský newsletter - Ústecký kraj: Září 1/2021 (zpět)

Milé Pirátky, milí Piráti, příznivci a dobrovolníci,

politika, kampaň a různá hesla se na vás hrnou všemi možnými směry. Blížíme se k pomyslnému milníku 30 dnů do voleb - do ostré fáze kampaně. Jak jistě víte, náš celostátní lídr Ivan Bartoš si pro svou kandidatury již na jaře tohoto roku vybral Ústecký kraj. Z toho důvodu se právě oficiální zahájení nemůže konat nikde jinde než v Ústí nad Labem a to již 9. září. Akce nese symbolicky názve Za pět minut dvanáct a my vás na ni všechny zveme! Co tam uvidíte a na koho se můžete těšit? Čtěte dál a dozvíte se víc!

Chcete se potkat s Ivanem Bartošem a Vítkem Rakušanem?

Tak neváhejte a přijďte už tento čtvrtek 9. 9. na skvělou hudebně-zábavnou akci, kterou jsme pro vás připravili při příležitosti návštěvy obou lídrů v Ústí nad Labem. Kromě tiskové konference a několika překvapení, které pro vás přivezeme z Prahy, se můžete těšit na MessenJaha, Sevap Company, Jaroslava Hutku, EverGreen Band anebo Nejen Jazz Band. Děti si budou moci zaskákat v nafukovacím hradu, podívat se na pohádku, nechat si pomalovat obličej anebo si něco vyrobí. Máme také pozvané lokální podnikatele, například Pražírnu Zoban, Pivovar Falkenštejn, Sokolovnu Litvínov, food trucky, vinaře a další.

 

Kde nás v následujících dvou týdnech potkáte?

Snažíme se opravdu poctivě navštěvovat všechny kouty našeho kraje. Na každé zastávce se u našeho stánku můžete setkat přímo s našimi kandidáty a kandidátkami a prodiskutovat s nimi to, co vás pálí a zajímá, tak toho neváhejte využít, rádi vás uvidí.

  • 8. 9. 14 - 17 hod náměstí Svobody v Teplicích, od 17 hodin poté debata se seniory a kandidáty v Café Schonau.

  • 9. 9. 11:55 - 20 hod Lidické náměstí v Ústí nad Labem - Vraťme zemi budoucnost!

  • 10. 9. 15:30 - 17 hod Nanukára na Náměstí Míru v České Kamenici

  • 11. 9. celý den na Městských slavnostech v Dolní Poustevně

  • 13. 9. 14 - 15:30 Kostelní náměstí v Litvínově

  • 14. 9. 10 - 17 hod Karlovo náměstí (u pítka) v Roudnici nad Labem

  • 15. 9. 11 -17 hod náměstí Míru v Benešově nad Ploučnicí

  • 16. 9. 11 -16 hod Masarykovo náměstí v Podbořanech

  • 17. 9. 11 - 16 hod Nanukára ve sportovním areálu Klíny

  • 19. 9. 7 - 12 hod tržiště v Ředhošti

  • 20. 9. 11 - 17 hod Lužické náměstí v Rumburku.
  •  

    Chcete nám pomáhat a nevíte jak?

    Máme další koaliční noviny a také bannery na ploty či balkóny! Rozdejte třeba jeden balík novin při večerní procházce anebo si vyvěste naše kandidáty a kandidátky na plot vaší zahrádky. Velikost banneru je 2x1m a jsou pochopitelně zdarma! Každá malá pomoc se počítá!. Napište nám, zavolejte anebo vyplňte níže uvedený formulář a my se už s vámi spojíme. A pokud nemáte možnost roznést noviny či někam umístit banner, můžete nám i tak hodně pomoci. Pojďme do ulic a mluvme s lidmi, pojďme jim vysvětlit, že má smysl jít volit a že Piráti a Starostové jsou nejlepší volba pro naši zemi.

     

    Budoucnost patří i seniorům!

    Zaregistrovali jste, že jsme zahájili dvě menší (ale důležité) kampaně? Chceme, aby se u nás dobře žilo všem lidem. Budoucnost země patří všem – i těm starším, kteří se na ní celý život podíleli a dál v mnohém podílejí. Proto jsme ve spolupráci s odborníky, se skupinou Senioři na palubě a dalšími zástupci Pirátů a STAN vymysleli a také představili Stříbrný program. Stříbrný program je náš slib důstojného, pokojného a spokojeného stáří. Je to slib porozumění, spravedlivého přístupu, mezigenerační spolupráce a hlavně příležitostí plnohodnotného života v důchodovém věku. Máme také seniorskou dodávku Stříbrný šíp, se kterou objíždíme různá místa v republice a mluvíme (nejen) se seniory o našem programu.

     

    Odstartovali jsme kampaň pro mladé!

    V pátek 3. září proběhlo v Rock Café v Praze představení kampaně pro mladé. Na našich kandidátkách napříč republikou máme mnoho šikovných mladých lidí, kteří se politiky nebojí a kteří se rozhodli vytvořit program přímo pro mladé voliče. Chceme vrátit mladým lidem budoucnost, o kterou postupně díky nynější vládě přicházejí!

     

    Za dva týdny přineseme další novinky z Ústeckého kraje. Mějte se hezky a těšíme se na viděnou alespoň na jedné z našich plánovaných akcí.

    Sledujte naše kanály: web | Facebook | Instagram | Twitter | YouTube

    Zuzana Petrůvová
    zuzana.petruvova@pirati.cz
    +420 778 402 477

    Vratislav Filípek
    vratislav.filipek@pirati.cz
    +420 608 774 722