Pirátský newsletter - Moravskoslezský kraj: Jde do tuhého! (zpět)

Milí fanoušci Pirátů!
 

Volební kampaň PS 2021 jde do finále, a tak bychom v následujícím měsíci moc ocenili vaši pomoc.
Máte čas se stavit na kontaktní kampaň ve svém městě? Máte možnost vyvěsit banner? Všechno se počítá. :-)

 

.....

 

KAMPAŇOVÁ STRÁNKA

Kdy se konají kampaňové akce v kraji? Jaký je vlastně program Pirátů a Starostů? S čím nám můžete pomoci? Odpovědi na tyto a další otázky najdete na kampaňové stránce MSK. kterou najdete pod odkazem níže.

 

.....

 

ZASTAVTE SE NA KUS ŘEČI

V průběhu září i na začátku října bude probíhat intenzivní kontaktní kampaň s veřejností na mnoha místech v našem kraji. Budeme rozdávat koaliční noviny, letáčky a komunikovat s veřejností. Kampaňování je činnost velice záslužná a budeme moc rádi, když se k nám připojíte. Termíny a místa kontaktní kampaně najdete níže.

 

Na jednotlivé termíny kampaně se prosím hlaste přes registrační formulář.
Umožní nám to vás jednoduše informovat o dalších detailech akce.

 

.....

 

ROZDÁVAJTE NOVINY TAKÉ VE SVÉ OBCI!

Nenašli jste v kalendáři žádnou kampaňovou akci v místě svého bydliště. Nevadí!! Ozvěte se na hana.pavlickova@pirati.cz. Dodáme vám kampaňový merch, pomůžeme vám sehnat dobrovolníky a akce může proběhnout i u vás.

 

.....

 

KAMPAŇOVÝ CHAT

Připojte se přes odkaz ke kampaňového chatu na WhatsAppu. Jen tady se dozvíte aktuální info, změny v kampaňovém plánu, zrušení kampaně kvůli počasí apod.

 

.....

 

VYVĚSTE SI BANNER

Máte k dispozici volnou plochu, které by slušel kampaňový banner? Tady si nějaký můžete rovnou vybrat a objednat. Obratem se vám ozveme ohledně předání.

 

.....

 

ŘEKNĚTE NE! HOAXŮM

Ve volbách proti nám stojí finanční a mediální kolosy. Rozjíždějí naplno svou protipirátskou a protistarostovskou propagandu a ani náhodou nám nedají stejný prostor jako jiným. Co si nevybojujeme sami, nebudeme mít.
  

Jestli se vám zdá, že by nás mělo být víc slyšet, a používáte sociální sítě, pusťte se do nich i vy! Stačí se každý den přihlásit, podívat se na některý z profilů Pirátů nebo Stan a něco sdílet. Nejen lajkovat. Sdílet. Nehádejte se zbytečně s našimi odpůrci v diskusích, prostě sdílejte.
Třeba příspěvky z těchto stránek:
 

Česká pirátská strana
 
Piráti - Moravskoslezský kraj

 

.....

 

SENIOŘI NA PALUBĚ: VZPOMÍNKY NEPATŘÍ DO KOŠE

Srdečně vás zveme na zážitkovou akci nejen pro seniory, která je poctou Mezinárodnímu dni Alzheimerovy choroby.
Zájmová iniciativa SENIOŘI NA PALUBĚ vznikla pod vlajkou Pirátské strany a jejím cílem je stmelovat generace a vyměňovat si zkušenosti a pohled na svět. Dlouhodobě rozebíráme mezigenerační a seniorská témata, hledáme konkrétní řešení problémů a aktivně spolupracujeme na jejich uskutečnění.
 
Přijďte si s námi popovídat o tématech, která se týkají všech seniorů a zjistit, že důstojně můžeme žít v každém věku.
  
Kdy? 15.9. v 16:00
Kde? Ostrava - Hrabůvka, Louka za Kozlovnou u Ježka, veřejný prostor za domy, ulice Dr. Martínka 63
Odkaz na mapu je zde.
Více zde.

Pro účast na akci je nutné doložit negativní RT-PCR test starý nejvýše 7 dní, doložit negativní RAT antigenní test starý nejvýše 72 hodin, absolvovat samotest na místě a prokázat se negativním výsledkem, doložit prodělání laboratorně potrvzeného onemocnění covid-19 v době ne delší než 180 dnů přede dnem konání akce, doložit potvrzení o očkování. Přesné znění podmínek najdete zde.

 

.....

 

OSTRAVU NAVŠTÍVÍ IVAN A VÍTEK

Vyvrcholením kampaně Pirátů a Starostů v našem kraji bude 25.9. event v Ostravě - Porubě, kde se opět můžete potkat s našimi předsedy Ivanem a Vítkem. I tentokrát se budete moct zchladit jahodovými nanuky, debatovat s našimi lídry a kandidáty a nebude chybět ani kultura, na závěr akce chystáme koncert.

Akce bude probíhat od 14:00 do 20:00 na křižovatce Hlavní třídy a Porubské.

 

.....

 

PŘIHOŘÍVÁ, PŘIHOŘÍVÁ, HOŘÍ!

Prázdniny jsou sice za námi a venku už se ochlazuje, to ale o naší kampani neplatí. Vstoupili jsme do horké fáze kampaně a vypadá to, že ta letošní bude obzvlášť ostrá. To ukázala i první velká předvolební debata kandidátů na CNN Prima News, ze které náš předseda Ivan Bartoš vyšel jako vítěz. Alespoň podle hlasujících diváků:
 
Více se dočtete zde.

 

.....

 

KONTAKTY

Zajímá vás cokoliv ohledně kampaně? Napište na hana.pavlickova@pirati.cz nebo volejte
770 189 486! Předem díky za pomoc!

 

.....