Pirátský newsletter - Kraj Vysočina: Červencový volební newsletter (zpět)

Volební kampaň se nám pomalu a jistě překlápí do té nejaktivnější části, posíláme vám tedy aktuální informace, které by pro vás jistě mohly být zajímavé.

LÍDR KAMPANĚ

Jak jistě většina z vás ví, z pozice lídra kandidátky odstoupil ze zdravotních důvodů Milan Daďourek. Spolu s jeho odchodem musela být zastavena i výroba reklamních materiálů, proto došlo k menšímu zdržení výroby plakátů a bannerů. Novou lídryní se včera večer stala Blanka Lednická. Výroba reklamních materiálů bude tedy znovu zahájena.

 

PLÁNOVANÉ AKCE

Mnoho z vás se ptá, jaké akce nás čekají v průběhu léta a dále. Založili jsme pracovní Google kalendář, ve kterém najdete jak aktuální, tak plánované události, kterých se můžete zúčastnit. Kalendář je průběžně doplňován akcemi dle možnosti kandidátů či jednotlivých MS, případně celostátních lídrů.

 

NEJBLIŽŠÍ AKCE JSOU:

V polovině srpna se nám pak rozjede Nanuk tour po celé Vysočině, k tomu můžete očekávat podrobné informace před zahájením této Tour s podrobným harmonogramem a všemi zastávkami.

 

BANNERY a PLAKÁTY

Tak jako každý rok, obracíme se na vás i letos s výzvou k umístění banneru či vylepení plakátu. Bannery jsou v rozměru 180x90 cm a jsou vhodné k umístění na plot.

Plakáty budou nachystány v rozměru A3 a budou k dispozici buďto vytištěné pro přímý výlep, případně budou k dispozici na našich stránkách tisková data a budete si moci plakáty sami vytisknout a vylepit dle vašich možností.

Budete-li mít o plakáty či bannery zájem, kontaktujte mě nebo naši koordinátorku Barboru Pokornou.

 

ODPOVÍDAČI

Ne každému vyhovuje kontaktní kampaň a my hledáme i lidi, kteří nám pomohou na sociálních sítích. Máte přehled ve věcech okolo Pirátů a Starostů? Umíte dobře formulovat myšlenku do psaného textu a disponujete zdravou dávkou asertivity? Hledáme kolegy, kteří nám pomohou se zprávami a komentáři na sociálních sítích, budou se jim věnovat a odpovídat. Proškolení zajistím. Je třeba se bránit lžím, které se o nás šíří.

 

Děkuji za váš zájem, za vaši ochotu i váš elán, se kterým s námi do voleb jdete.

S jakýmikoliv nápady, dotazy či zájmem spolupracovat se obracejte na mě.
Ondra Tůma
770113639
ondratm@gmail.com