Pirátský newsletter - Pardubický kraj: Volební zpravodaj 07/2021 (zpět)

Vážení příznivci všeho pirátského, milý přátelé,
vaše e-mailové schránky právě zacinkaly, a to znamená jediné – přinášíme další porci novinek Pirátů Pardubického kraje. Volby do Poslanecké sněmovny se velmi rychle blíží a předvolební kampaň už je v plném proudu. Už za 93 dní můžeme společně vrátit zemi budoucnost.

KONTAKTNÍ KAMPAŇ

Kontaktní kampaň je v plném proudu. Ženy a muži v bílých a černých trikách rozdávají v ulicích noviny – koaliční listy. Doufáme, že už jste měli možnost potkat nás i vás. Pokud jste nás zatím minuli, sledujte náš FB, ať vám žádná příležitost popovídat si s našimi kandidáty neuteče.

 
 

Představení našich skvělých kandidátů proběhlo na tiskové konferenci 8. července. Záznam najdete v odkazu níže:

 

POMOC MORAVĚ

Děkujeme vám všem za obrovskou míru solidarity, kterou jste za poslední dny projevili s lidmi postiženými přírodní katastrofou na jižní Moravě a na Lounsku. Jen nadace Via od dárců po celé zemi vybrala už téměř 207 milionů korun, které poputují na pomoc zasaženým obcím. Společně se Starosty jsme se připojili jedním milionem korun právě ke sbírce nadace Via. Tyto peníze jsme během posledních dnů vybrali od našich členů a nyní je zasíláme potřebným. Každá koruna se teď v obou zasažených regionech bude totiž nesmírně hodit. Dále děkujeme všem, kteří se zapojili do sbírky materiální pomoci.

 

CO NÁS ČEKÁ DÁL?

Neúnavně pro vás chystáme „horkou“ fázi kampaně, která bude probíhat nepřetržitě od srpna. Ale samozřejmě ani v červenci nebudeme zahálet a vyrazíme za vámi do ulic.

Jako malou ochutnávku můžeme prozradit, že 11. srpna přijede do Chrudimi Ivan Bartoš a 25. srpna přivítáme v kraji Víta Rakušana. Do kalendáře si rovnou zapište i 16. září, protože pro vás chystáme velké překvapení.

Termíny dalších jednotlivých akcí budeme pravidelně posílat emailem a zveřejňovat na našem FB (odkaz viz výše)

 

VOLEBNÍ KOMISE

Chcete s námi pohlídat volby? Stále máte možnost přihlásit se do volební komise na níže uvedeném odkazu.

 

MÁTE MÍSTO NA BANNER?

V brzké době budeme mít k dispozici bannery s našimi kandidáty. Máte plot nebo balkon na frekventovaném místě a banner by mu slušel? Kontaktujte mailem naši koordinátorku Ivanu Mrkvičkovou (ivana.mrkvickova@pirati.cz).

 

S přáním pěkných a slunečných letních dnů,
Piráti Pardubického kraje