Pirátský newsletter - Karlovarský kraj: Pomoz nám vyhrát volby! (zpět)

Pomoz nám vyhrát volby!

Ahoj,
Koalice Pirátů a Starostů nestojí a nikdy nestála na pochybných penězích od různých kmotrů, oligarchů a šedých eminencí. Proto je pro naše uskupení nesmírně důležitá podpora dobrovolníků. Nyní se obracíme i na tebe. Pomoz nám vyhrát tyto velmi důležité volby. Jak?

Způsobů zapojení je několik:

1. Buď v ulicích!
Připoj se k nám a rozdávej s námi noviny a propagační předměty v ulicích měst. Kde plánujeme být můžeš najít v tomto sdíleném kalendáři kontaktní kampaně ZDE, který je postupně aktualizován. Pokud nemůžeš najít své město v našem plánu, ozvi se nám (robin.beitl@pirati.cz / 770 113 638) a my ti pomůžeme a poradíme s organizací kampaně i ve tvém městě.
2. Vyvěs plachtu!
Pokud máš volný plot, balkon nebo jiné místo vhodné pro umístění plachty 2x1m ozvi se (robin.beitl@pirati.cz / 770 113 638) a my ti jí dovezeme. Nebo se stav v Pirátském centru e-PIC v Karlových Varech v srpnu pravidelně v úterý a čtvrtek 10 - 17 od září po domluvě na kontaktu výše. Pokud nemáš dost místa alternativou může být plakát libovolné velikosti, který je k dostání stejným postupem. V e-PIC můžeš dostat také super koaliční tričko, či jiné propagační materiály.
3. Sleduj, sdílej laikuj!
Sociální sítě jsou dnes důležitým komunikačním zdrojem. Proto nás prosím sleduj na našich kanálech, na kterých najdeš spoustu zajímavých informací. Nezapomeň laikovat a sdílet věci, které se ti na našich stránkách líbí. Díky algoritmu těchto sítí nám pomůže každý laik, komentář, či sdílení našich příspěvků. Podkud bys chtěl této aktivitě věnovat více času zapoj se do týmu odpovídačů, pro více informací se ozvi mě, nebo na mail ivana.hlusickova@pirati.cz.

Facebook
Piráti celostátní fb
STAN celostátní fb
Piráti Karlovarský kraj fb
STAN Karlovarský kraj fb
Petr Třešňák fb
Jan Kuchař fb

Instagram
Piráti celostátní ig
STAN celostátni ig
Piráti Karlovarský kraj ig
Petr Třešňák ig
Jan Kuchař ig

 

S pozdravem
Robin BEITL
Koordinátor krajského sdružení České pirátské strany pro Karlovarský kraj
robin.beitl@pirati.cz
+420 770 113 638