Pirátský newsletter - Pardubický kraj: Volební newsletter Pirátů Pardubického kraje - červen 2021 (zpět)

Vážení pirátští příznivci,

volby do Poslanecké sněmovny se velmi rychle blíží a předvolební kampaň už odstartovala. Už za 126 dní můžeme společně vrátit zemi budoucnost.

Kampaň? Máme odstartováno!

Dne 18. května proběhlo oficiální zahájení kampaně v Praze, kde byli představeni lídři za jednotlivé kraje. Pokud někomu zahájení uniklo, může se na něj podívat v odkazu.

Ale nezůstali jsme jenom v Praze. Po celé České republice vyšly do ulic stovky dobrovolníků a spolu s kandidáty rozdali tisíce koaličních listů.

 

A jak to vypadalo v Pardubickém kraji?

Mohli jste nás potkat v tričkách s hesly „Energie a zkušenost“ celkem v 15 městech. Pokud jsme se minuli, můžete aspoň nasát atmosféru tady, tady a také tady.

Moc vám všem, co se zapojili, děkujeme!

 

Cesta do Parlamentu Jitky Bidlové

Minule jsme vám psali o cestě k parlamentu naší kandidátky na 4. místě Jitky Bidlové, která se 20.5. vydala pěšky krajinou našeho kraje od západu (nejnižší bod) u Labe jižním směrem přes Poličku až na úplný konec na nejvyšším Králickém Sněžníku. Jitka 2.6. došla až ke svému cíli a vy se můžete podívat, co všechno cestou zažila.

 

Koaliční web

Ve stejný den byl spuštěn web koalice Piráti a Starostové. Na webu naleznete kandidátky jednotlivých krajů i program voleb.

 

A co dalšího plánujeme my v Pardubickém kraji?

V úterý 8. června v Pardubicích bude dopoledne probíhat tisková konference a odpoledne se půjdeme podívat do ulic a rozdat nějaké ty Koaliční listy.

Chcete se přidat k našim kandidátům? Tak přijďte v 16 hodin před Pirátské centrum.

 

Kinball – společná akce koalic Pardubický kraj a Olomoucký kraj

Na sobotu 12.6. plánujeme turnaj v kin-ballu ve spolupráci s olomouckými Piráty a Starosty. Čeká vás příjemný sportovní zážitek a přátelská atmosféra.
Sešli bychom se tam na 13.00 hod. Alice Paurová ze Stanu nás naučí všechny pravidla a pak by byl přátelský turnaj.

Kdo by měl zájem se zúčastnit? Dejte mi prosím vědět, ať s vámi můžeme počítat.
Olomoučáci už mají dva týmy – nenechme se zahanbit! :)

 

Pro dnešek je to vše.

S přáním pěkného a slunečného dne,
Piráti Pardubického kraje