Pirátský newsletter - Karlovarský kraj: Senioři na palubě v Karlovarském kraji (zpět)

Senioři na palubě - 1. setkání v Karlovarském kraji

Milí přátelé a příznivci spolupráce mezi generacemi,
představujeme vám novou iniciativu České pirátské strany – Senioři na palubě. Zveme k nalodění všechny, především aktivní seniory, kterým záleží na svobodě, demokracii a na budoucnosti naší země.
V příštích měsících chceme spolu s vámi spolupracovat na přípravě pirátského programu pro nadcházející klíčové sněmovní volby v roce 2021. Ten by měl vycházet z reálných potřeb a zkušeností seniorů z různých míst Česka. Zároveň si přejeme, aby to byl program pro budoucnost – pro vaše a naše děti a vnoučata.
Nejde nám ale jen o jedny volby, i když budou tak důležité. Chceme v regionech a ve větších městech zakládat místní kluby pro seniory, kterým říkáme „Paluby“. Bude to prostor pro setkávání a organizování nejrůznějších aktivit.

Pokud se chcete dozvědět více o projektu a možnostech zapojení více připojte se na naši první informativní schůzku k projektu v Karlovarském kraji, která proběhne 4.3. od 18:00. Na tuto schůzku jsou zvaní jak senioři, tak mladší lidé, kteří se chtějí na projektu podílet. K účasti na schůzce není třeba být členem ani registrovaným příznivcem Pirátů.

Připojit se můžete zde: https://jitsi.pirati.cz/Seniori_na_palube_KvK

Na počítači funguje nejlépe v Chrome (ke stažení ZDE), na mobil je třeba stáhnout aplikaci (ke stažení ZDE).

Pokud máte potíže s připojením, nebo jakékoliv jiné dotazy ke schůzce kontaktujte Krajského koordinátora Robina Beitla - robin.beitl@pirati.cz

Odkaz na facebook událost ZDE.

Těšíme se, že se s vámi potkáme na palubě.

Robin Beitl
Koordinátor krajského sdružení KvK