Interní newsletter: Pirátský newsletter 16/2019 (zpět)

Ahoj členové !
Přinášíme vám pravidelnou vlnu nových informací o důležitém dění, právě probíhajících hlasováních a dalších novinkách.
Připomínáme, že tento newsletter najdete online v Nalodění, další newslettery tam budou přibývat. Postupně vznikají také newslettery resortních týmů.
Co je tedy aktuální? Kdo nečte, jako by nebyl!

Nalodění - to nejlepší i pro stávající Piráty!

Určitě jste si již všimli našeho Nalodění, do kterého se můžete zaregistrovat, odebírat newslettery na vámi zvolená témata apod.
Prosíme všechny členy, kteří se ještě nenalodili, aby tak učinili. Usnadníte nám tím práci s kontakty a sobě otevřete nové netušené možnosti!

V Nalodění vznikají stále nové newslettery resortních týmů. Můžete je odebírat taky.
Jak na to?
1) Nalodit se.
2) Zaškrtat oblasti zájmu - na základě toho budete dostávat newslettery, to chceš!
3) Pokud už nalodění jste, koukněte, zda máte zaškrtáno vše, co vás zajímá.

Jelikož už od příštího týdne chceme i tento celostátní newsletter posílat skrze Nalodění, nemůžeme nenaloděným členům zaručit, že ho dostanou.

 

Volba vedoucí/ho zahraničního odboru

Bylo zahájeno jednání Celostátního fóra ve věci volby vedoucí/ho zahraničního odboru.

 

Chceš si objednat banner?

Máme krásné bannery, které mohou zdobit tvůj plot! Který si vybereš?

 

Kampaň na Startovači

Spustili jsme velkou crowdfundingovou kampaň na Startovači! Vyberte si svou preferovanou odměnu, a pomozte tak kampani. Můžete třeba získat naprosto exkluzivní hláškovací tlačítko. Sdílej, sharing is caring!

 

Balíček pro voliče

Balíčky pro aktivní voliče jsou tu! Cena za balíček nám pokryje obsah a dopravu, kupující nám pomůže s roznášením novin a letáků a bude dělat díky merchi chodící reklamu. Můžete ho pořídit, nasdílet pro kamarády na svém facebooku nebo udělat reklamu na stránkách krajského/místního sdružení.

 

Pirátská putovní univerzita zve na další akce!

PRAHA
24. 4. (18 hod) Kostarické vzdělávání - historie a současnost (Ka Sha fe, Rubešova 3, Praha 2)
Kostarika má v ústavě přímo vetknuto, že na školství je určeno 8 % HDP. Univerzity přijaly open source jako jeden z hlavních principů. A podporují "open government" a transparentnost. Kostarické státní univerzity mají vlastní nezávislou celostátní televizní stanici, rozhlasový vysílač a kvalitní týdeník (s rostoucím počtem předplatitelů). Tolik návnada...

25. 4. (18 hod) Úvod do strojového učení II (pro začátečníky)
Nutná registrace na mailu milus.kotisova@pirati.cz

 

A je tu váš oblíbený borec na konec.

Dnešním borcem na konec je Antonín Štěpán. Vystudoval hudební konzervatoř, aktivně hraje na bicí a také to učí děti na ZUŠ. Toník se ve volném čase stará o mediální odbor Olomouckého kraje a je jedním z nejaktivnějších členů celého sdružení, spoluutváří program v Picolu a také zde zajišťuje mnoho akcí. Mezi jeho záliby patří samozřejmě Piráti, hra na bicí a živá hudba všeobecně, ale i vaření a dvanáctka Radegast. Toníkovi za jeho práci děkujeme a přejeme mu mnoho úspěchů a chuti do práce další. Tondo, jsi borec!

 

Administrativní odbor se omlouvá za opožděné rozeslání newsletteru v důsledku nešťastné shody více nepříznivých okolností.

 



Za Personální odbor Pirátů

Jana Koláříková
vedoucí Personálního odboru
tel.: +420 770 113 643
mail: jana.kolarikova@pirati.cz