Interní newsletter: Pirátský newsletter 51/2019 (zpět)

Ahoj!
Přinášíme vám pravidelnou dávku nových informací o důležitém dění, právě probíhajících hlasováních a dalších novinkách, které musíte vědět.
Připomínáme, že tento newsletter najdete online v Nalodění, další newslettery tam budou přibývat. Postupně vznikají také newslettery resortních týmů.
Co je tedy aktuální kromě toho, že se blíží Vánoce? Nečteš, nevíš!

Volba kontrolní komise

Stále běží jednání k volbě kontrolní komise.
Doba pro navrhování potrvá do 6. 1. včetně. Pokud se během této doby přihlásí dostatečný počet kandidátů s řádnou nominací (mezi nimiž budou aspoň 3 členové strany), bude následovat doba na rozmyšlenou do 9. 1. a poté rozhodující hlasování od 10. 1. 10.00 do 13. 1. 22.00. V případě, že bude zapotřebí i druhé kolo hlasování, proběhne od 16. 1. 10.00 do 19. 1. 22.00.

 

Volba republikového předsednictva

Jelikož volební období předsednictva skončí 6. 1. 2020, budeme na celostátním fóru v Ostravě volit předsednictvo nové.
Doba pro navrhování kandidátů skončila 20. 12, těch již navržených se však stále můžete ptát, jak si svoje působení v případě zvolení představují. Rozhodující hlasování proběhne 11. 1. na zasedání CF.

 

Celostátní fórum se blíží!

Blíží se kvapem Vánoce i novoroční veselí a řada z nás pravděpodobně osciluje mezi hektickou snahou všechno stihnout a chutí se na všechno vykašlat a konečně si vydechnout.
Můžete se vykašlat na úklid, cukroví i silvestrovské oslavy. Rozhodně byste ale neměli zapomenout registrovat se na celostátní fórum Pirátů! Registrace budou ukončeny v neděli 5. ledna 2020 ve 23:59.

 

Pokoje v hotelech se slevou pro Piráty jsou ovšem již téměř obsazené. Poslední místa zbývají pouze v hotelu Harmony. S ubytováním už tedy určitě neotálej, v Ostravě už bude problém něco sehnat na poslední chvíli. Problém může být i s vlaky, zejména z Prahy. I tady doporučujeme objednávat v předstihu.

Veškeré informace i program zasedání najdeš na webu.

Těšíme se na tebe a přejeme krásné Vánoce a šťastný nový rok!

 

Personální odbor posílí!

Od nového roku nás v Personálním odboru čekají změny.
Do užšího týmu vedení PO přibude nová asistentka a také zástupkyně vedoucí PO. Pozici asistentky obsadí (nejen) administrativně velmi schopná Adéla Hradilová, zástupkyní vedoucí PO se pak stane Marcela Šroubková, jejíž doménou je nastavování procesů a produkční práce. Oběma gratulujeme! Začátkem ledna vás budeme informovat, s jakou agendou se můžete obracet na toho kterého člena týmu.

 

Česko InsPirativní

Udělali jste ve své obci nebo kraji nějakou vychytávku? Inovovali jste běžný postup? Hledáte inspiraci? Chceme Česko insPirativní - přidejte se do party a v návaznosti na fórum komunálních zastupitelů se vydejte do hlubin dokumentu, který začínáme společně tvořit.
Výsledkem bude knížka - ucelený soubor best-practice, katalog řešení.

 

Vánoce jsou tady!

A proto vás prosíme o shovívavost a respekt k těmto svátkům, které patří především rodinné pohodě a klidu.
V plném pracovním nasazení nás tedy zastihnete od 3. ledna.
Své koordinátory či mediální spojky prosím kontaktujte jen v opravdu mimořádných situacích (ideálně vůbec :D).
Výjimku může tvořit pozvání na pivo nebo vánoční večírek či nečekaná donáška cukroví.

Přejeme všem členkám, členům, příznivcům a vlastně všem lidem dobré vůle krásné prožití vánočních svátků plných klidu a pohody.

 

A je tu váš oblíbený borec na konec.

Dnešním borcem na konec se stává Michal Zachar.

Michal pracoval jak ve státní sféře, tak i v soukromých firmách. V současnosti pracuje jako freeleancer, lektor soft skills, poradce v tvorbě firemní image. Je specialistou v colormarketingu a zabývá se využitím metody 3AXIS® v neverbální komunikaci. Pracuje i jako konzultant na tvorbě sociálních sítí. Prostě ho zajímá cokoli, co má obrazové vyjádření = barvu, tvar a velikost. Je velký fanda 3D fotografie. Michal má dvě děti a je šťastně rozvedený.
Rád komunikujie a ve volném čase se zabývá komunikační podprahovou symbolikou archetypů ve filmech, literaturou faktu, kontextovou historií a archeologií. Rád cestuje do hor nebo k moři a zajímá se o vše kolem vizuální komunikace, psychologie člověka a vzdělávání.
Michal se dlouhodobě věnuje osobnímu rozvoji, rozvoji týmů a soft-skills, proto v Praze uspořádal již několik kurzů, které se zaměřují na tyto oblasti. A právě za ně mu náleží titul "borec na konec".
Michale, moc děkujeme, jsi opravdu borec!

 



Za Personální odbor Pirátů

Jana Koláříková
vedoucí Personálního odboru
tel.: +420 770 113 643
mail: jana.kolarikova@pirati.cz