Interní newsletter: Pirátský newsletter 15/2019 (zpět)

Ahoj členové !

Přinášíme vám pravidelnou vlnu nových informací o důležitém dění, právě probíhajících hlasováních a dalších novinkách.

Připomínáme, že tento newsletter najdete online v Nalodění, další newslettery tam budou přibývat. Navíc po úspěšném ověření rozesílání přidáme např. newslettery resortních týmů.

Co je tedy aktuální? Zajisti si deminimum, zjisti, co se děje!

Nalodění - to nejlepší i pro stávající Piráty!

Určitě jste si již všimli našeho Nalodění, do kterého se můžete zaregistrovat, odebírat newslettery na vámi zvolená témata apod.
Prosíme všechny členy, kteří se ještě nenalodili, aby tak učinili. Usnadníte nám tím práci s kontakty a sobě otevřete nové netušené možnosti!

 

Výroční finanční zpráva

Bylo zahájeno první kolo hlasování o výroční finanční zprávě. Potrvá do pondělka 15. 4. 22.15.

 

Piráti vypsali několik výběrových řízení!

Chceš pracovat pro Piráty? Máš jedinečnou příležitost! Zaujalo tě něco z toho? Přihlas se, sdílej, doporuč svým kamarádům, sharing is caring!

 

Změna stanov

Ministerstvo vnitra zaregistrovalo nové znění stanov se změnami schválenými na zasedání CF v lednu 2019 a obsahujícími nyní institut pozastavení členství.

 

Lídrovský program Pirátů - Praktické tréninky dovedností pro novou generaci politiků

Jakub Michálek vám nabízí jedinečnou možnost účastnit se kurzů, na kterých vám předá, co se naučil na pražském Magistrátu a jako šéf klubu ve sněmovně. Jde o sérii praktických tréninků několik hodin párkrát měsíčně, ze kterého si odnesete ihned použitelné dovednosti a bude vás to bavit. Přivede ty nejlepší lidi v oboru.

 

Kampaň na Startovači

Spustili jsme právě velkou crowdfundingovou kampaň na Startovači! Vyberte si svou preferovanou odměnu, a pomozte tak kampani. Můžete třeba získat naprosto exkluzivní volební úbor. Na Facebooku začneme Startovač pro veřejnost propagovat až v pondělí, do té doby chceme nasbírat příspěvky od členů. Na sítích tedy jedeme od pondělí.

 

Chceš si objednat banner?

Máme krásné bannery, které mohou zdobit tvůj plot!

 

Hledá se pirátský kutil!

Znáte kutila, který dokáže vyrobit velkou maketu budíku? Jako doplněk našeho kampaňového autobusu sháníme velký budík s průměrem asi 80 cm, a je potřeba ho vyrobit do dvou týdnů. Dejte vědět, pokud vás napadá šikovný kutil, který by to s námi vymyslel a vyrobil, nebo pokud vás napadá jiný způsob, jak budík sehnat!. Ozvat se můžete na mail jana.kolarikova@pirati.cz.
Předem moc díky!

 

Nabídka balíčku aktivního voliče

Balíčky pro aktivní voliče jsou tu! Cena za balíček nám pokryje obsah a dopravu, kupující nám pomůže s roznášením novin a letáků a bude dělat díky merchi chodící reklamu.

 

A je tu váš oblíbený borec na konec

Dnešním borcem na konec se stává Jarmila Palatá, kterou spíše budete znát jako Bell. Bell je naší dvorní grafičkou a přežila s námi již mnoho kampaní. Pro Piráty pracuje s nadšením a je autorkou leckteré grafiky, se kterou jste se setkali. Grafika ji živí i jinde (což není divu). Bell má jednoho syna, je velmi sečtělá, skromná, empatická, má ráda filmy a hudbu. Zajímavostí je, že nesnáší divadlo.
Tímto bychom Bell rádi poděkovali za všechno, co pro Piráty dělá!
Bell, jsi borec!

 



Za Personální odbor Pirátů

Jana Koláříková
vedoucí Personálního odboru
tel.: +420 770 113 643
mail: jana.kolarikova@pirati.cz