Interní newsletter: Pirátský newsletter 42/2019 (zpět)

Ahoj členi!
Přinášíme vám pravidelnou vlnu nových informací o důležitém dění, právě probíhajících hlasováních a dalších novinkách, které musíte vědět.
Připomínáme, že tento newsletter najdete online v Nalodění, další newslettery tam budou přibývat. Postupně vznikají také newslettery resortních týmů.
Co je tedy aktuální? Nečteš, nevíš!

Volba vedoucí/vedoucího Technického odboru

Probíhá hlasování k volbě vedoucího technického odboru, skončí v pondělí 21. 10. ve 23.15.
Medailonky kandidátů

 

Vzorový kodex zastupitele

Republikový výbor požádal celostátní fórum, aby v referendu projednalo Všeobecný kodex veřejného zastupitele předložený ke schválení.
Hlasování proběhne od 25. do 29. 10.

 

Vzkaz od vedoucího Zahraničního odboru

Ahoj Piráti,
řada z vás chce vyrazit v dalších dnech do ulic protestovat proti tomu, co se děje v Rojavě. Někdo to třeba zvažuje. I na nejmenší vsi může být dobré jít se sejít, říct pár slov a zapálit pár svíček. Tady jsme vám ze ZO nachystali ve spolupráci s rezortním týmem EZO materiály, které vám mohou pomoci.

 

Jak prolomit sucho - podruhé

Radek Holomčík zve:
Druhý díl Prolomit sucho již za 2 týdny! A bude to zace pecka!

V únoru jsme se bavili o suchu jako takovém, teď to bude více zaměřené na zemědělství jako nejvýraznějšího krajinotvorného činitele. Program bude v pondělí, můžete se těšit opět na špičky v oboru, praktiky i na mě.

Tentokrát to bude na dva dny. Ten první bude o suchu, ten druhý o veřejném stravování jako nástroji podpory lokálních zemědělců (a tím i pestrosti krajiny). Přijďte, těším se!

 

Oznámení kanceláře

Připomínáme, že je stále v plném proudu ověřování registrovaných příznivců. Ověřování bude probíhat do 30. 11. 2019.

 

A je tu váš oblíbený borec na konec.

Dnešním borcem na konec se stává pražská koordinátorka Adéla Hradilová!

Adéla pochází z Koběřic u Brna, krátce žila v Brně a nyní přebývá v Kolíně. V rámci své koordinátorské činnosti spravuje sídlo strany - Pirátské centrum v Praze, které se velmi aktivně snaží zvelebovat, věnovat mu péči, zdobit a zkrátka dělat krásným - a to se jí také postupně velmi daří. Také zajišťuje rezervace PiCe, provozní záležitosti a inventář. Také se ráda věnuje událostem a podílí se na fundraisingu Pirátů.

Mimo jiné odstartovala v PiCe úspěšnou sérii cestovatelských přednášek, sbírá a shromažďuje všechny Pirátské věci, a postupně nám zakládá vlastní píseček v Národním archivu.

Adéla je prostě cool (a zcela určitě byla cool dřív, než to bylo cool)!

Áďo, jsi borec!

 


Za Personální odbor Pirátů

Michaela Kleslová
asistentka Personálního odboru
tel.: +420 770 113 641
mail: michaela.kleslova@pirati.cz