Interní newsletter: Pirátský newsletter 35/2019 (zpět)

Ahoj členi!
Přinášíme vám pravidelnou vlnu nových informací o důležitém dění, právě probíhajících hlasováních a dalších novinkách, které musíte vědět.
Připomínáme, že tento newsletter najdete online v Nalodění, další newslettery tam budou přibývat. Postupně vznikají také newslettery resortních týmů.
Co je tedy aktuální? Nečteš, nevíš!

Odbornost ministrů za Piráty

Bylo zahájeno jednání celostátního fóra k dokumentu Odbornost ministrů za Piráty, který byl v červnu a červenci připomínkován členskou základnou a následně republikovým výborem.

 

Volba rozhodčí komise

V pátek bylo zahájeno první kolo hlasování o volbě do rozhodčí komise, které končí 2. 9. ve 22.00.

 

Hlasování o participativním rozpočtování

Tento týden skončilo hlasování o participativním rozpočtování. Mrkněte se, jak dopadly projekty nejen ve vašich regionech!

 

Rožnovské pirátění

Členové Republikového výboru tímto srdečně zvou členy a příznivce všech pirátských krajských sdružení v sobotu 7. září 2019 do Rožnova pod Radhoštěm k účasti na neformální sobotní setkání se členy Republikového výboru a s Piráty z celé České republiky, takže pokud si chcete udělat výlet, máte tip kam. Jaký je v plánu program najdete v odkazu na událost, tak mrkejte.

 

Organizační a jednací řád pražských KET

V Praze vzniká organizační a jednací řád pražských krajských expertních týmů, kterým je možné se inspirovat či jen připomínkovat, směle do toho!

KET
 

Diskuse o vnitřních potřebách

Vzhledem k diskusi na fóru ohledně užitečnosti fóra vedoucí tech. odboru upozorňuje na sběr požadavků pro interní fungování Pirátů, kam může přispět každý.

Pokud se někdo chce aktivně zapojit do řešení výše nastíněných potřeb, může kontaktovat vedoucího TO, ideálně vstupem do diskuse zde.

 

Kdo je kdo

Přihlaste se do aplikace Kdo je kdo a propojte se tak se svou Pirátskou identitou a svou identitou z fóra! Můžete si zde vyplnit minimálně jeden svůj profil, aby o vás lidé věděli (měli by tak učinit zejména ti, kteří se v budoucnu chtějí ucházet o nějaké vnitrostranické či veřejné funkce). Díky!

 

A je tu váš oblíbený borec na konec

Dnešním borcem na konec se stává Martin Kalina.

Martin pochází z Mariánských Lázní, kde s výjimkou studií strávil celý život.

Vystudoval Ekonomii na ZČU, kde získal titul Ing. Po studiu nastoupil jako dopravní dispečer do firmy Ihro Transport & Logistik s.r.o., kde pracoval do 20. 2. 2018. Od tohoto dne nahradil Ing. Petra Třešňáka ve funkci starosty města.

Kromě toho, že už přes rok vykonává funkci starosty, se také angažuje v aktivitách souvisejících s dopravou, rád se oddává četbě, vaření či trávení času s přáteli.

Martine, jsi borec!

 


Za Personální odbor Pirátů

Michaela Kleslová
asistentka Personálního odboru
tel.: +420 770 113 641
mail: michaela.kleslova@pirati.cz