Interní newsletter: Pirátský newsletter 11/2019 (zpět)

Ahoj!

Je tu newsletter, je tu pravidelná vlna informací!

Připomínáme, že tento newsletter najdete online v Nalodění, další newslettery tam budou přibývat. Navíc po úspěšném ověření rozesílání přidáme např. newslettery resortních týmů.

Co je tedy aktuální? Nečteš - nevíš!

Piráti oslaví desáté narozeniny!

Ještě jednou přípomínáme, že v neděli 12. května 2019 oslaví Piráti své desáté narozeniny!
Pokud byste se chtěli zapojit do organizace této velkolepé akce, kontaktujte, prosím, Marcelu Šroubkovou (marcela.sroubkova@pirati.cz).
Všechny přiložené ruce k dílu se budou hodit, tak neváhej a piš.

 

Zachraňme internet před články 11 a 13!

V sobotu 23. 3. 2019 se po celé Evropě budou konat demonstrace za záchranu Internetu a Piráti se k nim ve velkém přidávají, přidej se taky! Mrkni do celostátní události a v popisu najdi svoje město. Pokud bys rád/a vyjádřila svůj nesouhlas důrazněji, tak mrkni na stránky https://zachraninternet.cz/, kde ti pomůžeme s e-mailem či telefonátem europoslancům.

 

Členský podnět

Podporu pro rozeslání získal členský podnět Pavla Tauera na další dovolbu členů republikového výboru.

 

Registr smluv

Jelikož je opakování matka moudrosti, přinášíme opět DŮLEŽITOU INFORMACI! :) Od 1. 3. 2019 zasílejte originály nahraných smluv na adresu: Česká pirátská strana, Lucie Spáčilová, 8. května 522/5, 779 00 Olomouc

 

Ostrý start kampaně aneb vzhůru do ulic!

Pirátské listy do každé rodiny aneb horkou fázi odstartuje výtisk Pirátských listů a jejich první šíření v ulicích! Pokud se chceš do kampaně zapojit, koukni na stránky, kde se můžeš registrovat, nebo kontaktuj svého koordinátora.

 

OVK - buď hlídacím psem voleb!

Chceš pomoci dohlédnout na regulérnost voleb do Evropského parlamentu jako člen volební komise? Vyplň formulář a vyčkej na potvrzení krajským registrátorem.

 

Borec na konec

Pro tento týden jsme borci všichni Piráti, Pirátky a Piráťata, jelikož sotva skončily jedny volby, ve kterých jsme dobyli řadu měst a získali prvního Pirátora, začíná kampaň druhá a my máme nabito (ale nebudeme střílet :)) a jsme připravení dobýt i Evropu. Tímto Personální odbor přeje všem v kampani mnoho energie, zdaru a pirátství v duši!

 

Ahoj za týden!
 
Za Personální odbor Pirátů
 
Michaela Kleslová
asistentka Personálního odboru
tel.: +420 770113641
mail: michaela.kleslova@pirati.cz